Ga direct naar inhoud

Live in Kasteel Hackfort – Jasper Blom Small Big Band

Live in Kasteel Hackfort – Jasper Blom Small Big Band

Waar

Hackfort

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal: € 27,50
  • Ledenprijs: € 19,25
Kinderen t/m 12 jaar
  • Normaal: € 13,75
  • Ledenprijs: € 9,63
Activiteit

Live in Kasteel Hackfort – Jasper Blom Small Big Band

Live in Kasteel Hackfort – Jasper Blom Small Big Band

Voormalig Boy Edgarprijswinnaar saxofonist Jasper Blom brengt een uniek concert met zijn septet. Waar normaal een Duke Ellington bigband toch minimaal uit 17 man bestaat zal Blom het nu met 7 man klaarspelen. Hij heeft een manier gevonden via de Eventide Harmonizer H900R. Dit is een electronisch apparaat dat harmonieën kan toevoegen aan een gespeelde noot. Zo kan hij het bigband geluid te reproduceren. Op die manier ontstaat er een breder en voller geluid met een kleinere blazerssectie. Op die manier laat hij dus zeven man klinken als een voltallige bigband. Saxofonist Jasper Blom behoort tot de beste saxofonisten van Nederland en blaast nu het werk van jazzlegende Duke Ellington hiermee naar nieuwe hoogten. Bloms bigband bestaat verder uit zes van de meest getalenteerde jonge jazzmusici van dit moment. Ian Cleaver op trompet, Gideon Tazelaar op tenorsax, Maarten Combrink op trombone, Timothy Blanchet op piano, Cas Jiskoot op bas en Tim Hennekes op drums. Het is een zeer geslaagde opzet. Sir Duke zou trots zijn. Na het grote Tivoli in Utrecht en het Bimhuis in Amsterdam is nu Kasteel Hackfort aan de beurt. Op zondagmiddag 17 maart om 15.00 uur kan de jazzliefhebber zich laten onderdompelen in dit unieke project in de prachtige Westerholtzaal.

WELKOM VANAF 14.30 UUR
U kunt vooraf of na afloop van het concert een tafel reserveren in ons restaurant, wij hebben maar een beperkt aantal tafels, dus wij adviseren u op tijd te reserveren.

Kasteel Hackfort van Westerholtzaal
Baakseweg 8 – 7251 RH Vorden

P
Parkeren kan op het parkeerterrein van Natuurmonumenten, wanneer u lid bent van Natuurmonumenten en met de auto komt, vergeet niet uw ledenpas mee te nemen, dan kunt u gratis parkeren.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Tickets retourneren of ruilen is helaas niet mogelijk, mocht u achteraf toch niet kunnen, dan kunt u altijd proberen om familie, vrienden, kennissen of buren blij te maken met uw kaartje(s). Graag wel even een berichtje zodat wij de naam op de gasten lijst aan kunnen passen.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid