Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Zondag 17 mei Natuurdag 2020 op landgoed Leusveld

12 februari 2020 | Ramona Fredriks

De datum voor de Natuurdag 2020 op landgoed Leusveld is bekend. Noteer alvast in de agenda: zondag 17 mei 2020 van 11.00 tot 16.00 uur. Kom genieten tijdens dit jaarlijkse natuurevenement voor jong en oud in Brummen!

Zondag 17 mei 2020 Natuurdag  Leusveld

De Natuurdag is een dag vol activiteiten voor jong en oud, muziek, een informatiemarkt van ‘groene’ organisaties en een horecaplein waar lokale horeca streekgebonden producten aanbiedt. Ofwel genieten van alles wat met natuur te maken heeft. Dit alles dankzij de vele actieve ondernemers uit de omgeving. Een unieke kans om landgoed Leusveld in Brummen te ontdekken en te genieten. De toegang is gratis. Je bent van harte welkom vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur.

Programma

De boswachters van Natuurmonumenten zijn gastheer. Er zijn kraampjes van verschillende natuurorganisaties met informatie over natuurbeheer, natuureducatie en natuuractiviteiten. Uiteraard is er weer een smulplein onder auspiciën van 'De Vroolijke Frans', met aanliggend aan dit plein livemuziek en optredens.

Praktische info

  • Zondag 17 mei 2020 11:00 - 16:00 uur
  • Locatie: rondom huis Leusveld, Rhienderensestraat 22 in Hall (gemeente Brummen)
  • Toegang is gratis
  • Er is parkeergelegenheid (€ 2,-)
  • Kom bij voorkeur met de fiets
Ramona Fredriks
Ramona Fredriks
logo