Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Wandelen

Excursie Middelplaten

Excursie Middelplaten

5 km

Waar

Middelplaten

Vertrekpunt

    Informatiepaneel Natuurmonumenten

    Muidenweg4471 NM Wolphaartsdijk

Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 10,00
  • Ledenprijs€ 7,00
Kinderen
  • Normaal€ 5,00
  • Ledenprijs€ 3,50
  • € 3,50

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Excursie Middelplaten

De Middelplaten. Een plek waar zeldzame moeraswespenorchissen, parnassia en addertongen bloeien. Waar middelste zaagbekken, rotganzen en buizerds broeden. Waar zeilboten, zweefvliegtuigen en haflinger pony’s elkaar passeren. En bovenal een plek waar je kunt ontdekken, beleven en genieten. 

Ook dit jaar kun jij weer mee op excursie naar de Middelplaten! Dit is een unieke kans, want de middelplaten zijn normaal gesproken niet toegankelijk voor publiek. Twee gidsen nemen je mee en laten je kennis maken met de lokale natuur. 

Neem hoge schoenen of laarzen mee, want het kan behoorlijk nat zijn. De excursies starten bij het informatiepaneel van Natuurmonumenten, aan de Muidenweg. 

Tips van de boswachter:

-parkeren in de berm langs de Muidenweg

-check jezelf na afloop op teken

-trek waterdichte, hoge schoenen of laarzen aan

-vergeet je verrekijker niet

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo