Ga direct naar inhoud
Nieuws

Nieuwe Speelnatuur van OERRR op Landal GreenParks Orveltermarke

25 juni 2021 | Jutta Uitenbogaard

Vanaf 26 juni kunnen kinderen bij Landal GreenParks Orveltermarke naar hartenlust klimmen, kliederen, modder glijden en nog veel meer! Op die dag wordt namelijk de nieuwe Speelnatuur van OERRR geopend. Alle kinderen zijn welkom!

Speelnatuur

Spelen in de natuur

Landal GreenParks is trotse hoofdsponsor van OERRR. Op haar parken ontdekken kinderen en hun ouders wat groen kan doen. Met de opening van deze Speelnatuur op Orveltermarke beleven kinderen hoe heerlijk spelen in de natuur is. Het bestaande avontureneiland is omgetoverd naar een prachtige natuurrijke speellocatie waar kinderen naar hartenlust kunnen ravotten en ontdekken. Ze kunnen er verstoppertje doen tussen bomen en struiken, heerlijk kliederen met water, dammen bouwen, van de modderglijbaan glijden, kleine diertjes ontdekken, bloemen plukken of hutten bouwen.

Kom spelen bij Speelnatuur van OERRR Orveltermarke

Speelnatuur voor iedereen

Speelnatuur van OERRR stimuleert kinderen om zelf de natuur op speelse manier te beleven. De natuur is hier de aanleiding van het spel en niet een decor zoals in veel gewone speeltuinen met een schommel of wip. Daarnaast is toegankelijkheid voor alle kinderen meegenomen zodat kinderen met en zonder beperking samen kunnen spelen. 

Ontdek de andere speelnatuurplekken in het land

Jutta Uitenbogaard