Ga direct naar inhoud

Lente in de Zuid-Limburgse natuur: online-lezing door natuurfotograaf Bob Luijks

Lente in de Zuid-Limburgse natuur: online-lezing door natuurfotograaf Bob Luijks

Waar

Limburg

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal: € 7,50
  • Ledenprijs: € 5,00
Activiteit

Lente in de Zuid-Limburgse natuur: online-lezing door natuurfotograaf Bob Luijks

Fotogeniek Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is prachtig en veelzijdiger dan veel mensen denken. Professioneel natuurfotograaf Bob Luijks weet dat als geen ander; zijn werkgebied bestaat o.a. uit de Zuid-Limburgse natuurgebieden. Hij neemt jou via een gemakkelijke en veilige online- verbinding mee door zijn favoriete natuurgebieden die Natuurmonumenten hier beheert. Wellicht raak je mede door de prachtige foto's en toelichtingen geïnspireerd om je komende vakantieplannen in Zuid-Limburg af te spreken!

Virtuele reis

In zijn presentatie neemt Luijks je op een virtuele reis mee naar zijn favoriete gebieden van Natuurmonumenten in de zeer gevarieerde provincie, van de stuwwallen in het noorden tot de heuvels in het zuiden en van bevers tot orchideeën. Tijdens deze presentatie richt Bob zich in het bijzonder op de Zuid-Limburgse natuurgebieden. Verder vertelt hij wat er zoal komt kijken bij de totstandkoming van de foto’s en kom je van alles te weten over de gebieden en de daarin voorkomende soorten. De rol van de mensen, met onder andere de cultuurhistorie, wordt daarbij niet vergeten. Na deze presentatie kijk je gegarandeerd anders naar de natuur in de eigen omgeving en hebt je wellicht de inspiratie voor je vakantieplannen komende zomer.Hoe reserveer je een plekje?

Vooraf aanmelden is nodig. Boek via deze site een ticket voor deze online lezing via het gebruiksvriendelijke Microsoft Teams op dinsdagavond 21 maart om 19.30 uur. De kosten voor deze lezing zijn € 5,00 voor leden van Natuurmonumenten en € 7,50 voor niet-leden. Door jouw deelname steun je het aandeel van Natuurmonumenten in het beheer en het behoud van het Zuid-Limburgse landschap!

Teams meeting

Vooraf ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan deze online lezing. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent hij automatisch in je internetbrowser en kun je als gast de presentatie bijwonen. Extra hulp hierbij is beschikbaar.

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid