Routebeschrijving naar theater Flint

Theater Flint is goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een ov-fiets te huren op station Amersfoort.

Flint, Amersfoort

Locatie

Theater Flint

Coninckstraat 60

3811 WK Amersfoort

Openbaar vervoer

Station Amersfoort heeft vanwege zijn centrale ligging een directe verbinding met de meeste grote steden. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht rijdt er minstens één keer per uur een intercity. Ook vanuit de richtingen Zwolle, Apeldoorn, Enschede en Groningen rijden er regelmatig treinen en hoeft u niet over te stappen. Vanaf station Amersfoort bent u snel bij Flint. Flint is bereikbaar per stadsbus - lijn 5, 6 en 7 - of streekvervoer lijn 296. Met lijn 5 stapt u uit bij halte 'de Flint' en loopt u linksaf, de brug over. U vindt Flint meteen aan uw rechterzijde. Met lijn 6, 7 en 296 stapt u uit bij halte 'Kamp/De Stier'. Loop rechtdoor over de rotonde met De Stier en sla de Scheltussingel in. Na circa vijf minuten heeft u aan uw linkerhand een brug naar de Coninckstraat. Flint is aan uw rechterhand.

Plan hier uw route.

Met de auto

Vanaf de snelwegen A1 en A28 neemt u afslag Hoevelaken/Amersfoort (afrit 8). Aan het einde van de afrit gaat u linksaf. U bevindt zich op de Hogeweg. Blijf rechtdoor rijden, richting centrum. Na het passeren van twee benzinestations aan uw linkerhand gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf, de Flierbeeksingel op. Volg vanaf hier de P-route Parkeergarage Flintplein. De uitgang van de parkeergarage bevindt zich tegenover de ingang van Flint.

Plan hier uw route.

Parkeren

Parkeergarage Flintplein ligt direct achter Flint en biedt plaats aan 360 auto's. Bezoekers van door Flint geprogrammeerde theatervoorstellingen in Flint kunnen voor €6,- hun parkeerkaart bij het bespreekbureau van Flint laten scannen. Met de gescande kaart kunt u de garage uitrijden. In de St. Aegtenkapel kunnen wij geen parkeerkaarten scannen. Let op: Parkeergarage Flintplein is niet in beheer van Flint. Wij kunnen dan ook geen parkeerplaats garanderen. Kijk hier voor meer informatie over parkeren in Amersfoort.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Flint, Amersfoort
  • Coninckstraat 60, 3811 WK Amersfoort (UT)
  • 033 4 229 229
  • [email protected]
  • Met de autoVanaf de snelwegen A1 en A28 neemt u afslag Hoevelaken/Amersfoort (afrit 8). Aan het einde van de afrit gaat u linksaf. U bevindt zich op de Hogeweg. Blijf rechtdoor rijden, richting centrum. Na het passeren van twee benzinestations aan uw linkerhand gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf, de Flierbeeksingel op. Volg vanaf hier de P-route Parkeergarage Flintplein. De uitgang van de parkeergarage bevindt zich tegenover de ingang van Flint. Parkeren Parkeergarage Flintplein ligt direct achter Flint en biedt plaats aan 360 auto's. Bezoekers van door Flint geprogrammeerde theatervoorstellingen in Flint kunnen voor €6,- hun parkeerkaart bij het bespreekbureau van Flint laten scannen. Met de gescande kaart kunt u de garage uitrijden. In de St. Aegtenkapel kunnen wij geen parkeerkaarten scannen. Let op: Parkeergarage Flintplein is niet in beheer van Flint. Wij kunnen dan ook geen parkeerplaats garanderen.
logo