Ga direct naar inhoud

Vacature Beheer en Onderhoud Vrijwilliger Natuurbeheer Zwanenwater

Vacature Beheer en Onderhoud
Vrijwilliger Natuurbeheer Zwanenwater

Het Zwanenwater is een natuurgebied in Noord-Holland, nabij de kustplaats Callantsoog. Dit gebied, beheerd door Natuurmonumenten, is bekend om zijn diverse flora en fauna, inclusief duinmeren, moerassen en bossen. Het is een belangrijk leefgebied voor veel vogelsoorten, waaronder lepelaars en aalscholvers.
Dit is een geweldige kans om betrokken te raken bij natuurbehoud en bij te dragen aan het behoud van het prachtige Zwanenwater-gebied! Als je geïnteresseerd bent om vrijwilliger te worden in het natuurbeheer team, raad ik je aan om contact op te nemen met Boswachter Pascal Spooren om je aan te melden.

Orchieeen

Het werk als vrijwilliger in natuurbeheer kan zeer lonend zijn, en het is een geweldige manier om actief bij te dragen aan het behoud en de bescherming van de natuurlijke omgeving.

Het Zwanenwater is een prachtig en belangrijk beschermd natuurgebied in de Kop van Noord-Holland. Beschermde natuurgebieden spelen een essentiële rol bij het behoud van biodiversiteit en het behouden van natuurlijke Habitats voor planten en dieren. Het feit dat het Zwanenwater als beschermd natuurgebied wordt erkend, benadrukt het belang van het behoud ervan en het waarborgen van de ecologische waarde.

Als vrijwilliger bij het natuurbeheer in het Zwanenwater draag je direct bij aan het behoud en de bescherming van dit bijzondere natuurgebied

Werkuren en Contact

Het beheerteam werkt op

Dinsdagochtend:  09:00 tot 12:00 in het Zwanenwater.

Zaterdagochtend: 09:00 tot 12:00 in het Zwanenwater. 

 

Aanmelden:

Meld je aan door een e-mail te sturen naar: 

[email protected]