Vergaderen bij Erve De Pas op de Sallandse Heuvelrug

Vergaderen met uitzicht op historische akkers, omringt door bossen en heuvelachtige, uitgestrekte heidevelden. Bij Erve De Pas vergader je op een authentiek Sallands boerenerf. Vanaf hier wandel je landgoed De Sprengenberg op, onderdeel van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug.

Vergaderruimte De Pas

Op een half uur rijden van Deventer, Zwolle en Almelo, tref je vergaderzaal De Pas. Een mooie locatie voor een inspirerende vergadering, teambuilding of brainstormsessie. Er zijn twee vergaderruimten: de Potstal en de Natuurschuur.

De vergaderzalen hebben de volgende faciliteiten:

  • Beamer en (LCD)scherm
  • Draadloos internet
  • Fipover en vergaderkoffer

Je kunt zelf koffie en cappuccino maken en er staan karaffen water, koekjes, mueslirepen en fruit klaar.

Prijzen en capaciteit

  • Potstal: vanaf 95,- per dagdeel / 16 personen
  • De Natuurschuur: vanaf 85,- per dagdeel / 8 personen

Puur en eerlijk eten uit de streek

In de herberg houden we van puur en eerlijk eten zonder fratsen! Allemaal smaakvol en ambachtelijk bereid met de mooiste producten uit de streek. Bij voorkeur biologisch en met ingrediënten die het seizoen te bieden heeft. Want waarom zou je iets van ver halen als we lokaal de lekkerste ingrediënten hebben?

Pauze in de natuur

Tussen het vergaderen door even de natuur in en een frisse neus halen? Vanaf Erve De Pas starten diverse wandelroutes. Of boek een excursie met de boswachter die je door het gebied gidst en alles vertelt over de natuur. 

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen! 

Boek een vergadering

Lees hier meer over Herberg De Pas. Neem voor boekingen en informatie contact op met: [email protected] of (0548) 853 036.

 

vergaderen in informatieschuur De Pas
Vergaderen bij Erve de Pas
Sallandse Heuvelrug met uitgestrekte vergezichten heide bos en bloeiende rododendrons

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Informatieschuur Erve De Pas
  • Molenweg 2, 7448 RE Haarle (Hellendoorn) (OV)
  • Erve De Pas ligt aan de rand van De Sprengenberg ten zuiden van het dorp Haarle. Op de hoek Molenweg/ Oude Deventerweg.
logo