Vergaderen op Landgoed Haarzuilens

Vergaderen tussen historie en natuur, dat moet wel inspiratie opleveren. Je hoeft maar naar buiten te lopen en je stapt de prachtige natuur in met akkertjes, graslanden en bos. Bespreek nieuwe ideeën tijdens een wandeling op het landgoed Haarzuilens. Bestel een biologische lunch bij Gasterij Wielrevelt en geniet van het uitzicht op de appelboomgaard. Boek nu een vergaderzaal op landgoed Haarzuilens.

Hoeve Wielrevelt

Vergaderen vlak bij Utrecht

Op landgoed Haarzuilens staat het kantoor van Natuurmonumenten, omringd door de velden, tuinen en akkers. Het landgoed ligt vlak bij Utrecht, tussen Vleuten en Maarssen. Het is gemakkelijk te bereiken vanaf de A2. Hoeve Wielrevelt heeft twee vergaderzalen. Allebei zijn voorzien van wifi en een flip-over. Daarnaast bieden de zalen de volgende faciliteiten:

Vergaderzaal Grote Ratelaar

Op de eerste verdieping ligt de informele, moderne vergaderzaal Grote Ratelaar. Er is een keukenblok aanwezig en een grote tafel die niet verplaatst kan worden. 

  • biedt ruimte voor 16 personen in theateropstellingen, voor andere opstellingen 8 personen
  • heeft een beamer
  • heeft een groot verrijdbaar presentatiescherm met HDMI-kabel

Boek hier deze vergaderzaal bij Utrecht

Vergaderzaal Oeverzwaluw

Op de begane grond is de compacte vergaderzaal Oeverzwaluw. 

  • biedt ruimte voor 4 personen
  • verschillende opstellingen mogelijk

Boek hier deze vergaderzaal bij Utrecht

Een frisse neus en nieuwe inspiratie

Vlak bij de vergaderlocatie is een gebied aangelegd voor vlinders, libellen en bijen. Het staat vol bloemen en natuurlijk zijn mensen hier ook welkom om de kleurenpracht en insecten te aanschouwen. Je kunt door de weilanden lopen of over de akkers met oude gewassen en akkerkruiden zoals korenbloem en klaproos. 

Duurzame arrangementen

Bij een vergadering hoort natuurlijk ook koffie en thee. Sluit een arrangement af met biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes. Op verzoek is het mogelijk om een lunch te boeken. Die is altijd gezond en zo veel mogelijk lokaal geproduceerd. 

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen!

Contact

Heb je nog vragen over de locatie? Neem contact met ons op: [email protected] of 030-230 37 00.

Vergaderen Haarzuilens Hoeve Wielrevelt Grote Ratelaar
Vergaderen Haarzuilens Hoeve Wielrevelt Oeverzwaluw
Vergaderen Haarzuilens Hoeve Wielrevelt boswachter kantoor

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo