Vergaderen op Tiengemeten onder Rotterdam

Stap op het pontje naar Tiengemeten en je vaart een hele andere wereld in. Hier heersen stilte en rust. Je wandelt van nostalgisch platteland naar moerassige rietlanden. Deze vergaderlocatie ligt midden in de natuur. Een vergadering in de verbouwde boerenschuur van Helenehoeve uit 1840 is een beleving op zich!

Vergaderen in de natuur op Tiengemeten

Faciliteiten in vergaderzaal op Tiengemeten

De boerenschuur van Hélènehoeve stamt uit 1840 en is omgebouwd tot de ruime en comfortabele Panoramazaal. Er staat een lange tafel die plek biedt aan 20 personen. Faciliteiten in de zaal zijn:

  • flip-over
  • plasmascherm met HDMI-kabel

Boek hier deze vergaderzaal bij Rotterdam en Delft.

Buitenactiviteiten na het vergaderen

Strek tussen de besprekingen door even de benen in het natuurgebied. De weidsheid en de Hollandse wolkenluchten van natuureiland Tiengemeten prikkelen de zintuigen. Wandel bijvoorbeeld de korte Beverwandelroute om, de naam zegt het al, bevers te spotten. 

Bereikbaarheid van Tiengemeten

Het natuureiland Tiengemeten is alleen te voet per veerpont bereikbaar vanaf de haven in Zuid-Beijerland. Op dit parkeerterrein kun je gratis parkeren. Kijk hier voor de prijzen en tijden van de veerpont. Vanaf de haven op Tiengemeten is het een wandeling van 500 meter naar de vergaderruimte.

Duurzame arrangementen

Bij een vergadering hoort natuurlijk ook koffie en thee. Sluit een arrangement af met biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes. Op verzoek is het mogelijk om een lunch te boeken. Die is altijd gezond en zo veel mogelijk lokaal geproduceerd. 

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen!

Contact

Heb je nog vragen over de locatie? Neem contact met ons op: [email protected] of 0186-66 02 19.

Vergaderen in de natuur op Tiengemeten

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Hélènehoeve Tiengemeten
  • Tiengemeten 17, 3284 BE Zuid-Bijerland (ZH)
  • 0186-66 02 19
  • [email protected]
  • Parkeerplaats veerdienst TiengemetenNieuwendijk 1, 3284 BE Zuid-Beijerland (ZH)Routebeschrijving

    Vanaf hier naar Hélènehoeve Tiengemeten: Volg vanaf de parkeerplaats de weg naar de andere kant van de haven. Hier vertrekt de veerdienst dagelijks tussen 10.00 en 17.00 uur op het hele uur. Bekijk alle informatie over tickets en tijden. Volg bij aankomst op Tiengemeten de weg en houd rechts aan. De vergaderruimte bevindt zich na 500 meter aan de linkerhand bij het landbouwmuseum.

logo