Ga direct naar inhoud

Vrijwilliger onderhoud fluisterboten Nieuwkoopse Plassen

Ben jij handig en heb je verstand van elektrotechniek? Vind jij het leuk om het technische onderhoud aan onze fluisterboten te doen?

Ontspannen varen over de Nieuwkoopse Plassen

Wat houdt de functie in?

Als vrijwilliger bij de Nieuwkoopse Plassen help je met het onderhoud van onze twee elektrisch aangedreven fluisterboten, die meer dan 300 excursies per jaar over de plassen varen. We zoeken iemand die het leuk vindt om aan de boten te sleutelen en ervoor te zorgen dat ze in goede staat blijven. Deze functie kan indien gewenst gecombineerd worden met andere vrijwilligerstaken, zoals excursieleider of beheervrijwilliger. Je werkt nauw samen met de coördinatoren van onze excursies. 

 

Over de Nieuwkoopse Plassen

De Nieuwkoopse Plassen bestaan uit uitgestrekte plassen, moerassen en rietlanden die belangrijk zijn voor talloze planten- en diersoorten. Bezoekers kunnen hier genieten van rust, ruimte en natuurlijke schoonheid, en wandelen, fietsen en varen in de natuurgebieden. Daarnaast worden er regelmatig vaarexcursies en activiteiten georganiseerd om het gebied verder te verkennen.

 

Wie zoeken wij?

Voor deze vacature zoeken wij iemand met affiniteit voor boten en ervaring in elektrotechniek. Tijdens een gesprek kunnen we samen bespreken hoe we invulling kunnen geven aan de functie.

 

Informatie en sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met Boswachter Juriaan van Leeuwen via [email protected].