Activiteit

Muzikale familievoorstelling van OERRR

Fort bij Spijkerboor in Westbeemster staat op zondag 8 oktober in het teken van muziek. Speciaal voor kinderen is het stoere fort omgetoverd tot een prachtige plek waar muziek, natuur en spelen samenkomen. Lisa Wade (van het Klokhuis) neemt jullie mee op avontuur door het fort, op zoek naar de muziek. Muziek die op een speciale plek in het fort te vinden is!

Familievoorstelling van OERRR ‘Dierenvrienden’

Die speciale plek is het middenschip van het fort. Dit is het decor van de voorstelling. Met het programma ‘Dierenvrienden’, laten Klaartje van Veldhoven (zang), Bert van de Brink (accordeon) en Willemijn Knödler (cello) de dieren in al hun facetten horen, door middel van verhalen, liedjes en gedichten van onder andere Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. Klaartje van Veldhoven schreef op bekende klassieke melodieën nieuwe Nederlandse teksten over dieren die we allemaal kennen, kan jij ze herkennen?

Er zit muziek in de natuur!

Na of voor de voorstelling ga je zelf aan de slag! Maak een muziekinstrument van natuurlijke materialen, struin door het speelbos, bouw een hut, rooster een marshmallow boven het kampvuur en steek de fortgracht over met een zelfgebouwd vlot. Zin in iets lekkers? In onze veldkeuken laten we je proeven wat het land voortbrengt, eten in en van de natuur op een unieke erfgoedlocatie.

Iedereen is welkom op het fort tussen 9.30 en 18.00 uur. De muziekvoorstellingen vinden plaats op verschillende tijden. Kies hieronder de tijd waarop je de voorstelling wilt bezoeken. Je ticket geeft dus toegang tot de voorstelling én de verschillende activiteiten rondom het fort.

Je kunt een ticket boeken voor een van deze tijden:

Praktische informatie

  • Kosten: € 12,50 voor niet-leden en € 10,- voor leden van Natuurmonumenten, kinderen van OERRR en NMF-donateurs.  
  • In de veldkeuken kan eten en drinken worden gekocht.
  • In het fort is het kouder dan buiten, houd daarom rekening met kleding.
  • Op de dijk is parkeergelegenheid. Het is ongeveer 15 minuten wandelen naar het fort.

Het OERRR Kinderconcert is powered by

NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten en Spykerboor

Natuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds brengen samen cultureel erfgoed tot leven van 6 t/m 8 oktober 2017. Maak een keuze uit een divers aanbod van kamermuziek, uitgevoerd door topmusici met kwalitatief hoogwaardige instrumenten gecombineerd met een bezoek aan een van de 35 veelal cultuurhistorische gebouwen door heel Nederland. Bekijk hier alle locaties en data >

Leden van Natuurmonumenten en donateurs van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds krijgen korting op het concert. NMF-donateurs kiezen tijdens de bestelprocedure voor 'Boeken zonder lidnummer'.

waar & wanneer

zondag 08 okt 2017 - 11:00 uur
tot 12:00 uur
Kamermuziekfestival
OERRR
Culturele activiteit
Kinderen
Kinderen en gezinnen
Fort bij Spijkerboor
Westdijk 46
1464 PCWest-Beemster
Routebeschrijving
Gezinnen
Nee
  • Lid €10,00
  • Niet lid €12,50
  • Kind van OERRR €10,00
  • Kind t/m 12 lid €10,00
  • Kind t/m 12 niet lid €12,50
Nog 25 plaatsen beschikbaar
Direct aanmelden & boeken

Andere activiteiten

word nu lid