Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Groepsvaartocht in De Wieden

Bezoekerscentrum De Wieden organiseert vaartochten speciaal voor groepen. Of je nu op zoek bent naar een uitje voor je familie of voor een bedrijf, het kan allemaal. In De Wieden ben je aan het juiste adres voor een heerlijke dag in de natuur.

Varen in De Wieden

Bezoekerscentrum De Wieden organiseert vaartochten speciaal voor groepen.

Onze enthousiaste schippers en boswachters nemen jullie vanaf april t/m oktober graag mee voor een vaartocht met één van onze fluisterboten, de 'Zwarte Stern' en 'Aalscholver'. Tijdens deze tocht gaan jullie naar de mooiste plekjes in Nationaal Park Weerribben - Wieden via kleine slootjes, grote meren en sfeervolle dorpjes. 

De groepsvaartochten kun je direct hier boeken

Praktische informatie over de groepsvaartochten:

  • De tochten kun je boeken tot 48 uur voor vertrek.
  • Er is plaats voor maximaal 24 personen aan boord.
  • De vaartocht duurt een kleine twee uur. 
  • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
  • Open boot, denk aan warme- en/of regenkleding.
  • Graag kwartier voor aanvang van de vaartocht melden aan de balie van het bezoekerscentrum.
  • Neem bij warm zonnig weer voldoende drinken, een petje en zonnebrandmiddel mee.
  • Deze tocht kan vanwege weersomstandigheden geannuleerd worden, laat daarom altijd je mobiele nummer achter bij het reserveren.

Wil je met een grotere groep komen, is er iemand met een rolstoel binnen de groep of er zijn andere wensen/vragen, neem dan snel contact op met het bezoekerscentrum: 0527-205560 of [email protected].

Kom mee aan boord van onze fluisterboot en geniet van een heerlijke tocht op het water met je eigen groep!

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo