Ga direct naar inhoud
Op pad met kinderen

OERRR eekhoornvoederkastje maken

OERRR eekhoornvoederkastje maken

Waar

Bezoekerscentrum Dwingelderveld

Kosten

Volwassen
  • Normaal: € 6,00
  • Ledenprijs: € 4,20
Kinderen t/m 12 jaar
  • Normaal: € 6,00
  • Ledenprijs: € 4,20
Activiteit

OERRR eekhoornvoederkastje maken

Eekhoornvoederkast maken

Als straks de eekhoorns in het najaar weer op zoek gaan naar voedsel om hun wintervoorraad aan te vullen, kun jij ze helpen door een eekhoornvoederkast op te hangen. Eekhoorns springen meters ver om op de voederplek te belanden en hebben geen enkele moeite met het optillen van het deksel van de voederkast om bij het begeerde voedsel te komen. In het bezoekerscentrum kun je jouw eigen eekhoornvoederkast maken. Er is een gids van Natuurmonumenten aanwezig om je alles uit te leggen. Je ouders kunnen je helpen en mogen ook zelf een voederkastje maken, als ze dat willen. Ze moeten zich dan wel aanmelden.

- Er zijn verschillende starttijden                                                                                                                                                                                                                 - We adviseren om altijd dichte schoenen te dragen in de natuur, in verband met de veiligheid

Groepen en feestjes

Wil je met meer dan 8 personen deelnemen aan één van onze activiteiten? Doe dan een excursie op aanvraag. Voor een excursie met volwassenen en/of kinderen kun je hier contact met ons opnemen en voor een kinderfeestje kun je hier contact met ons opnemen. Let op: aanmelden moet minimaal drie weken van te voren.

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid