Ga direct naar inhoud
Op pad met kinderen

OERRR Uilenballen uitpluizen in ’s-Graveland

OERRR Uilenballen uitpluizen in ’s-Graveland

Waar

Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek

Kosten

Kinderen t/m 12 jaar
  • Normaal: € 11,00
  • Ledenprijs: € 7,70
Activiteit

OERRR Uilenballen uitpluizen in ’s-Graveland

Uilenballen Uitpluizen: Ontdek de Geheimen van de Bosbewoners!

Ben jij klaar voor een spannend avontuur vol mysteries en ontdekkingen? Sluit je aan bij de ervaren boswachter bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in 's-Graveland voor een activiteit die je niet snel zult vergeten! Deze kinderactiviteit, speciaal ontworpen voor stoere avonturiers vanaf 9 jaar, duurt ongeveer 1 uur.

Uitpluizen die Hap!

Uilen, de nachtelijke jagers, eten kleine dieren zoals muizen en vogeltjes. Af en toe braken ze een uilenbal uit, vol met onverteerbare delen zoals haren, botjes en schedeltjes. De boswachter onthult alle geheimen over deze fascinerende gewoonte. En het beste deel? Jij krijgt je eigen uilenbal om uit te pluizen! Ontdek wat er verstopt zit en gebruik een zoekkaart om de mysterieuze inhoud te identificeren. Wat vind jij in jouw uilenbal?

Creatieve Souvenir: Plak je Vondsten op een Kaartje!

Nadat je de geheimen van de uilenbal hebt ontrafeld, is het tijd om je ontdekkingen vast te leggen. Plak de bijzondere vondsten op een kaartje en neem jouw eigen, unieke souvenir mee naar huis. Een herinnering aan een dag vol avontuur en nieuwsgierigheid!

Speelnatuur van OERRR

Na deze intrigerende activiteit is er nog volop energie over om gratis te ravotten in Speelnatuur van OERRR. Laat je innerlijke avonturier los in de natuurlijke speelomgeving, waar plezier en verwondering hand in hand gaan.

Optioneel: Restaurant Brambergen

Heb je na al die ontdekkingen trek gekregen? Breng een bezoek aan restaurant Brambergen voor een heerlijke maaltijd en bespreek de opwindende avonturen van de dag.

Handig om te weten:

  • Deze activiteit is voor kinderen vanaf 9 jaar. Ben jij 8 jaar en een echte onderzoeker? Schrijf je dan ook in!
  • Kinderen kunnen alleen deelnemen onder de begeleiding van een volwassenen. De volwassen begeleider hoeft zich niet aan te melden.
  • Kleed je warm aan, want deze activiteit zou buiten kunnen plaatsvinden.
  • Zorg dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent.
  • Koop van tevoren je tickets online.
  • Helaas kunnen honden niet mee.
  • Wil je zelf met een groep op pad? Kijk dan bij onze groepsuitjes.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

  • Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek