Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Op pad met kinderen

OERRR Vette vogelsnacks maken in Oisterwijk

OERRR Vette vogelsnacks maken in Oisterwijk

Waar

Bezoekerscentrum Oisterwijk

Kosten
Kinderen
 • Normaal€ 11,00
 • Ledenprijs€ 7,70
 • € 7,70

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

OERRR Vette vogelsnacks maken in Oisterwijk

Overwinteren

Sommige dieren houden een winterslaap. Die merken weinig van de kou. Andere dieren trotseren de kou met hun dikke vacht. Zij vullen hun dagen met slapen en het zoeken naar eten.

Veel vogels vertrekken naar het warmere zuiden als de winter komt. De vogels die hier blijven moeten extra hun best doen om te overwinteren. Vriest het buiten en ligt er een dik pak sneeuw? Dan kunnen de overwinteraars wel wat hulp gebruiken bij het vinden van eten.

Vogelsnacks maken

Kom jij de vogels helpen? Voedzame snacks maken is superleuk én de vogels zijn er blij mee! Bij het bezoekerscentrum leer je hoe je de lekkerste vogelsnacks maakt: Tover een dennenappel om tot een snackbar of maak een voederhuisje van een melkpak of maak vetbollen van dennenappels!

Het wordt een gezellige middag vol knutselkunsten. Van 13.30 uur tot 15.30 uur voor kinderen van 6 t/m 12 jaar zónder hun ouders. Knutsel mee en neem je zelfgemaakte vogelsnacks mee naar huis. Voer de vogels in je eigen tuin of geef de vogelsnacks cadeau!

Handig om te weten:

 • Alleen kinderen melden zich aan.
 • Koop van tevoren je tickets online.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

  Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen
 • Van Tienhovenlaan 4, 5062 SK Oisterwijk (NB)
 • (013) 591 50 00
 • Parkeerplaats Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en VennenVan Tienhovenlaan 4, 5062 SK Oisterwijk (NB)Routebeschrijving

  Vanaf hier naar Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen: Verlaat de parkeerplaats in het midden bij de gele borden en volg het verharde pad. Ga bij de Van Tienhovenlaan rechtdoor. De opgang naar het bezoekerscentrum bevindt zich na 150 meter voorbij de fietsenrekken aan de rechterhand.

logo