Ga direct naar inhoud
Bezoekerscentrum

Bezoekerscentrum Oisterwijk

Bezoekerscentrum Oistewijk

De natuur zingt je tegemoet bij Bezoekerscentrum Oisterwijk

Bezoekerscentrum Oisterwijk is een ideale plek om je uitje in de natuur te beginnen. Zodra je het bos hier inrijdt, hoor je de vogels zingen uit volle borst. En zodra het warmer wordt, komen de kikkers erbij met hun eigen concert. Van eind april t/m juni kwaakt het er hier op los. Welke route je ook loopt van het bezoekerscentrum, overal kom je wel een ven tegen waar het waterleven van zich laat horen. Onze partners van Horeca Groot Speijck leggen in dit duurzame mooie pand je innerlijke mens in de watten. Vrijwilligers verwelkomen je in de winkel van het bezoekerscentrum, vertellen over routes en ons werk. Ook vind je er een verrassend assortiment van cadeautjes voor jezelf, een ander of natuurbewoners. En wist je dat we een uitgebreid aanbod hebben van activiteiten voor jong en oud? Scrol bijvoorbeeld eens naar 'Direct naar' op deze pagina.
Dus: waar wacht je nog op?

Meer over Bezoekerscentrum Oisterwijk
 • Nieuws
 • Routes
 • Agenda
 • Teambuilding bij Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Wil je met collega's een unieke teambuilding activiteit organiseren waarin de natuur centraal staat? Ga samen met ervaren coach Jeroen het bos in en geef je team een natuurlijke 'boost'.

  Meer informatie

  Kinderen de baas in Speelnatuur van OERRR

  In het stukje bos achter het bezoekerscentrum zijn kinderen de baas. Hier kan je hutten bouwen, klimmen, spelen in het water nog veel meer! Voor iedereen vanaf vier jaar. Ook toegankelijk voor kinderen met een beperking. Gratis voor kinderen van OERRR. Kinderen vanaf 2 jaar betalen € 1,50. Honden mogen niet in de speelnatuur komen.

  Kom je ook?
  Ga op pad met de boswachter

  Bekijk de natuur eens door nieuwe ogen

  De natuur, daar houden we toch zo van. Als je op pad gaat met de boswachter, krijgt de natuur nog meer kleuren, verhalen, betekenis. En ga je de natuur nóg meer waarderen. Doen!

  Kies een excursie waar je enthousiast van wordt
 • Fietsen

  Fietsroute Oisterwijkse Bossen en Kampina

  Gevarieerde fietstocht van 33 km door Kampina en de Oisterwijkse Bossen en Vennen midden in Brabant.

  • 33 km
 • Wandelen

  Wandelroute Groot Speijck bij Oisterwijk

  Sprookjesachtige bossen met spiegelende vennen. Voor iedereen toegankelijk!

  • 3,2 km
 • Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Agenda

  Bezoekersinformatie

  Bereikbaarheid

   Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen

  Toegankelijkheid

  Praktisch

  Extra informatie

  Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Nieuws van de boswachter

  Direct naar

  Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Wat wij hier doen

  We helpen je graag

  In het bezoekerscentrum staan we voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over je bezoek aan de natuur. Of je nu wilt wandelen, fietsen, mountainbiken of paardrijden, we helpen je graag op weg. Dat doen we samen met tientallen vrijwilligers. Zij verzorgen ook excursies en andere activiteiten, voor jong en oud. Voor groepen, scholieren en kinderfeestjes zijn er speciale mogelijkheden. We verwelkomen je graag om je in de natuur iets geweldigs te laten beleven! Natuur waar je van kunt genieten en die we zorgvuldig beschermen.

  Help mee de natuur te beschermen