Ga direct naar inhoud
Bezoekerscentrum

Bezoekerscentrum Oisterwijk

Bezoekerscentrum Oistewijk

De natuur zingt je tegemoet bij Bezoekerscentrum Oisterwijk

Bezoekerscentrum Oisterwijk is een ideale plek om je uitje in de natuur te beginnen. Zodra je het bos hier inrijdt, hoor je de vogels zingen uit volle borst. Vrijwilligers verwelkomen je in de winkel van het bezoekerscentrum, vertellen over routes en ons werk. Ook vind je er een verrassend assortiment van cadeautjes voor jezelf, een ander of natuurbewoners. Onze partners van Horeca Groot Speijck leggen in dit duurzame mooie pand je innerlijke mens in de watten. En wist je dat we een uitgebreid aanbod hebben van activiteiten voor jong en oud? Scrol bijvoorbeeld eens naar 'Direct naar' op deze pagina.
Dus: waar wacht je nog op?

Meer over Bezoekerscentrum Oisterwijk
 • Nieuws
 • Routes
 • Agenda
 • Teambuilding bij Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Wil je met collega's een unieke teambuilding activiteit organiseren waarin de natuur centraal staat? Ga samen met ervaren coach Jeroen het bos in en geef je team een natuurlijke 'boost'.

  Meer informatie
 • Wandelen

  Wandelroute Kolkven in de Oisterwijkse bossen

  Maak een leuke korte wandeling door het Oisterwijkse bos langs enkele vennen, waaronder het Kolkven.

  • 3,51 km
 • Fietsen

  Fietsroute bossen en vennen bij Oisterwijk

  Zodra je het centrum van Oisterwijk uit fietst, rijd je de uitgestrekte Brabantse natuur in. Eerst langs de waterrijke Oisterwijkse Bossen en Vennen.

  • 67,7 km
 • Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Agenda

  Bezoekersinformatie

  Bereikbaarheid

   Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen
  Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Nieuws

  Direct naar

  Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Wat wij hier doen

  We helpen je graag

  In het bezoekerscentrum staan we voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over je bezoek aan de natuur. Of je nu wilt wandelen, fietsen, mountainbiken of paardrijden, we helpen je graag op weg. Dat doen we samen met tientallen vrijwilligers. Zij verzorgen ook excursies en andere activiteiten, voor jong en oud. Voor groepen, scholieren en kinderfeestjes zijn er speciale mogelijkheden. We verwelkomen je graag om je in de natuur iets geweldigs te laten beleven! Natuur waar je van kunt genieten en die we zorgvuldig beschermen.

  Help mee de natuur te beschermen