Bedrijven

Bedrijfsuitjes in de natuur

Een dagje met het team lekker in de buitenlucht aan de slag? Natuurmonumenten biedt u mogelijkheden om in de natuur de handen uit de mouwen te steken, ook te combineren met een excursie door het gebied. Ideeal voor teambuilding en het resultaat van de inspanningen is direct zichtbaar.

Fotograaf: © NatuurmonumentenBron: NatuurmonumentennatureXP is de partner van Natuurmonumenten voor de organisatie van bedrijfsuitjes in de natuur. ‘MVO, nuttig bezig zijn, teamspirit en plezier’, het zit allemaal in de sympathieke, frisgroene filosofie van natureXP. Voor groepen van 15-150 deelnemers (per dag) biedt natureXP fantastische locaties in natuurgebieden door heel Nederland.

Een dagprogramma bestaat altijd uit een nuttige, Frisgroene handen-uit-de-mouwen activiteit (zagen, snoeien graven) aangevuld met bijvoorbeeld een Big Bird Race, Wildlife Walk, een workshop Wildlife Art en/of biologische borrelhapjes maken! Een Frisgroene Veldlunch is inbegrepen net als de (tent)accommodatie. Een Frisgroene Veldborrel of Veldbuffet is optioneel. (V)aardige gidsen van natureXP geven structuur aan de dag. Recente klanten zijn  Heineken, ING, SNS Bank, TU Delft en KLM. Een dag bij natureXP en Natuurmonumenten is een echt social event dat een boost zal geven aan uw bedrijf of team. Goed georganiseerd met ruimte voor spontaniteit!

Hebben we u enthousiast gemaakt voor de frisgroene bedrijfsuitjes van natureXP en Natuurmonumenten? Ga naar onze website, bel of mail ons en binnen 5 dagen ontvangt u van ons een frisgroen voorstel!

 

Locaties Natuurmonumenten 

Wij bieden ook de mogelijkheid om direct bij onderstaande locaties uw uitje te boeken. Het werk bestaat uit wilgen knotten, hekken restaureren, snoeien, bomen planten of zwerfvuil opruimen. Boswachters van Natuurmonumenten laten u de meest bijzondere plekjes zien. Op sommige locaties is het uitje ook te combineren met een vergadering in een van onze prachtige vergaderruimtes.

  • De Groote Modderkolk te Loenen (Gld): Wim Niemeyer, w [dot] niemeyer [at] natuurmonumenten [dot] nl
  • Gooi en Vechtstreek (NH): Peter Leermakers, p [dot] leermakers [at] natuurmonumenten [dot] nl
  • Nieuwkoopse Plassen, Ackerdijkse Plassen en Vlietlanden (ZH): Wilma Etman, w [dot] etman [at] natuurmonumenten [dot] nlKlik hier voor meer informatie over bedrijfsuitjes in Zuid-Holland
  • Noord-Brabant, omgeving Oisterwijkse bossen en vennen: bc [dot] oisterwijk [at] natuurmonumenten [dot] nl.

U steunt Natuurmonumenten!

Door een bedrijfsuitje bij Natuurmonumenten te boeken, steunt u het werk van Natuurmonumenten.

Informatie

Mocht u meer willen weten over bedrijfsuitjes bij Natuurmonumenten? Neemt u dan contact op met afdeling Partnerschappen Bedrijven 035 655 92 84

 

word nu lid