Ga direct naar inhoud

Een LC lid stelt zich voor: Ferry Kramer

Een kennismaking met Ferry Kramer.

Zeeland

Mijn naam is Ferry Kramer. Al mijn hele leven ben ik op, in, aan, om of onder water te vinden. Ook mijn opleiding en mijn werk hebben met water te maken. Het zal je dus niet verbazen dat mijn favoriete Natuurmonumenten in onze regio aan het water liggen. Heerlijk door de duinen van Neeltje Jans struinen. Langs de Middelplaten op het Veerse Meer varen. Aan de Haven Rattekaai genieten van de weidsheid van het gebied, en mijmeren over hoe het er in het verleden uit gezien heeft. Of in de Dintelse Gorzen naar de stoere Schotse hooglanders kijken. Zoet of zout, met of zonder getij. Als er water in de buurt is vind ik het prima.

Met mijn vriendin en twee pubers in huis, is het in deze periode wel eens fijn om in onze mooie gebieden de drukte van de dag te vergeten. Het water of de drooggevallen slikken te ruiken en de wind te voelen.

Omdat ik als geboren en getogen Zeeuw hier ook in de toekomst van wil blijven genieten, heb ik mij een aantal jaren geleden aangemeld bij de Ledencommissie Zeeland/Volkerak van Natuurmonumenten. Sinds vorig jaar mag ik mijzelf voorzitter noemen van deze enthousiaste en ambitieuze club vrijwilligers.

Ferry Kramer