Ga direct naar inhoud

Een LC lid stelt zich voor: Harm Buchholtz

Een kennismaking met Harm Buchholtz.

Friesland

Van jongs af aan voel ik me verbonden met de natuur. Ik ontvang er inspiratie uit voor mijn leven en werk. Geniet van de pracht en rijkdom van het Nederlandse landschap. Kan er heerlijk actief zijn met wandelen, fietsen en zeilen.  En heb plezier in het werk in onze landschapstuin in het veld tussen Donkerbroek en Haule.  

Natuur is belangrijk, voor ons allemaal. Vanuit onze samenleving ligt er een enorme druk op het bescheiden beetje natuur dat ons land rijk is. De zorg die ik daarover heb, motiveert me om me in te zetten voor de ledencommissie Fryslân van Natuurmonumenten. Goed beheer van natuurgebieden is belangrijk. Nog belangrijker vind ik Natuurmonumenten als sterke en breed gedragen beweging die opkomt voor ons natuurlijke en cultuurlandschap. Een standvastige beweging die, in dialoog met alle belanghebbenden, wegen vindt om de kwaliteit en kwantiteit van onze natuurlijke omgeving te vergroten.

In mijn werk houd ik me bezig met het leiden en begeleiden van organisaties en leiders als interim-manager en coach, vooral in de gezondheidszorg. Verbinden en in beweging brengen zijn daarbij vaardigheden die ook graag inzet bij het werk in de ledencommissie.

Harm Buchholtz