Ga direct naar inhoud

Een LC lid stelt zich voor: Ingrid de van der Schueren

Een kennismaking met Ingrid de van der Schueren.

Utrecht

Waarom actief voor Natuurmonumenten?

Na 23 jaar bij het Ministerie van Defensie te hebben gewerkt, heb ik besloten met ingang van 1 april 2023 op 61-jarige leeftijd met vervroegd pensioen te gaan. Ik kijk terug op mooie jaren waarin ik alle ruimte en kansen heb gekregen mezelf te ontwikkelen en samen te werken, voornamelijk in leidinggevende functies. Nu ik meer vrije tijd heb, wil ik me actief inzetten voor Natuurmonumenten. Ik ben onder de indruk van de wijze waarop Natuurmonumenten het bewustzijn voor de Nederlandse natuur vergroot en een belangrijke rol speelt bij het verbinden van mensen met de natuur. Mede daarom ben ik al 30 jaar lid.

Wonend in Hoogland, aan de rand van het eeuwenoude landgoed Coelhorst, geniet ik dagelijks van de natuur. Hardlopen, wandelen en fietsen en genieten van de frisse polderwind en de prachtige omgeving.

Als lid van de ledencommissie Utrecht en Vechtplassen wil ik een bijdrage leveren aan het behoud van de natuur en de stem van de leden in deze gebieden vertegenwoordigen. Mijn politiek bestuurlijke achtergrond kan daarbij van nut zijn.

 

Ingrid de van der Schueren