Ga direct naar inhoud
Theehuis Anserdennen

Theehuys Anserdennen

  • Restaurant
Theehuys Anserdennen

Theehuys Anserdennen

Midden in de natuur van Dwingelderveld vind je Theehuys Anserdennen. Neem plaats en geniet van de bosvogels op de achtergrond terwijl u geniet een drankje met een vers stuk taart, een sandwich of een andere welverdiende lekkernij.

Meer over Theehuis Anserdennen
 • Reserveren
 • Routes
 • Agenda
 • Over de locatie

  Horeca in het Dwingelderveld

  Midden in het nationaal park Dwingelderveld ligt het Theehuys Anserdennen als een oase van rust. Hier kunt u genieten zonder afleiding, alleen maar het geluid van vogels en de ritselende bomen. Bestel iets van de menukaart waar veel wordt gewerkt met lokale en biologische ingrediënten. En de kinderen? Die spelen in de speeltuin en kunnen een kinder tosti bestellen als ze ook honger hebben. Ook de hond is bij ons van harte welkom, sterker nog we hebben allerlei lekkers voor ze op de menukaart. Kortom genieten met iedereen bij Theehuys Anserdennen.

  Genieten voor iedereen

  Routes & Activiteiten

  Langs het theehuys lopen verschillende routes en samen met het Bezoekerscentrum Dwingelderveld worden ook activiteiten georganiseerd. Het bezoekerscentrum is op loopafstand dus je kan een mooie ronde maken door het Dwingelderveld met meerdere bijzondere locaties. Alle evenementen bij het Theehuys Anserdennen staan ook op deze pagina vermeld.

  Activiteiten bij het Theehuys

  Bereikbaarheid

  Niet alle navigatiesystemen herkennen ons adres. Gebruik in dat geval de Grote Esweg voor uw navigatie en volg de bewegwijzering naar het Theehuys. 

  Vanaf bezoekerscentrum Dwingelderveld is het theehuis te voet bereikbaar, Volg hiervoor de witte wandelroute. Wij liggen ook aan het wandelnetwerk De Wolden op knooppunt 68.

  Gezinsnatuurdag Schaap Dwingelderveld
  Theehuys Anserdennen

  Agenda

  Bezoekersinformatie

  Bereikbaarheid

  Theehuys Anserdennen

  Nieuws van de locatie

  Direct naar

  Theehuys Anserdennen

  Wat wij hier doen

  Samen met Natuurmonumenten

  Natuurmonumenten werkt in een aantal gebieden samen met de groenste horecagelegenheden van Nederland. Het horeca-aanbod wordt op duurzame wijze geproduceerd en komt vaak uit de streek. Daarnaast is er veel aandacht voor natuurbescherming en natuurbeleving in de directe omgeving. Een bezoek aan horecagelegenheden in onze gebieden kan vaak worden gecombineerd met een rondleiding van de boswachter of andere activiteiten van Natuurmonumenten.

  Horeca en Natuurmonumenten