Ga direct naar inhoud

Brocante- en curiosamarkt op Beeckestijn

Brocante- en curiosamarkt op Beeckestijn

Waar

Beeckestijn

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal: Gratis
  • Ledenprijs: Gratis
Kinderen t/m 12 jaar
  • Normaal: Gratis
  • Ledenprijs: Gratis
Activiteit

Brocante- en curiosamarkt op Beeckestijn

Ruim honderd exclusieve standhouders etaleren en presenteren een schitterende collectie hoogwaardig antiek, leuke snuisterijen, oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubilair, klokken, tuindecoraties, (strip-)boeken, Verkadealbums, schoolplaten, landkaarten en andere artikelen en verzamelobjecten van vroeger.

Buitenplaats Beeckestijn is een unieke locatie en vormt een mooi decor voor dit prachtige evenement. Je waant je zo in Frankrijk met veel leuke, mooie, oude en sfeervolle artikelen. Curiosa- & Brocantemarkten zijn zeer geliefd. Dat blijkt wel uit het grote aantal bezoekers uit zowel binnen- als buitenland dat deze markten regelmatig bezoekt. Voor een hapje en een drankje kun je terecht op een speciaal ingericht terras. De markt is geopend van 9.30 tot 16.30 uur en de toegang is gratis. Betaald parkeren.

Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.

NB Dit evenement wordt georganiseerd door een andere partij dan Natuurmonumenten. Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met de organisatie (Van Aerle BV, 0492 - 52 54 83). De inkomsten die Natuurmonumenten krijgt voor het beschikbaar stellen van het terrein dragen bij aan het beheer en behoud van de buitenplaats.