Ga direct naar inhoud

Brocante- en curiosamarkt op Beeckestijn

Brocante- en curiosamarkt op Beeckestijn

Waar

Beeckestijn

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis
Kinderen t/m 12 jaar
  • NormaalGratis
  • LedenprijsGratis
Activiteit

Brocante- en curiosamarkt op Beeckestijn

Ruim honderd exclusieve standhouders etaleren en presenteren een schitterende collectie hoogwaardig antiek, leuke snuisterijen, oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubilair, klokken, tuindecoraties, (strip-)boeken, Verkadealbums, schoolplaten, landkaarten en andere artikelen en verzamelobjecten van vroeger.

Buitenplaats Beeckestijn is een unieke locatie en vormt een mooi decor voor dit prachtige evenement. U waant zich zo in Frankrijk met veel leuke, mooie, oude en sfeervolle artikelen. Curiosa- & Brocantemarkten zijn zeer geliefd. Dat blijkt wel uit het grote aantal bezoekers uit zowel binnen- als buitenland dat deze markten regelmatig bezoekt. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht op een speciaal ingericht terras. De markt is geopend van 9.00 tot 16.30 uur en de toegang is gratis. Parkeren is € 4,00 per auto.

Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.

NB Dit evenement wordt georganiseerd door een andere partij dan Natuurmonumenten. Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met de organisatie (Van Aerle BV, 0492 - 52 54 83). De inkomsten die Natuurmonumenten krijgt voor het beschikbaar stellen van het terrein dragen bij aan het beheer en behoud van de buitenplaats.