Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Mountainbiken

MTB-Ride Zuid-Veluwe met Maarten Tjallingii (138KM )

MTB-Ride Zuid-Veluwe met Maarten Tjallingii (138KM )

Waar

De Veluwe

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 30,00
  • Ledenprijs€ 21,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

MTB-Ride Zuid-Veluwe met Maarten Tjallingii (138KM )

Aan de zuidkant van de Veluwe zijn onlangs twee MTB-Routes vernieuwd. De route in Nationaal Park de Veluwezoom en de route bij Ede die onder meer door het natuurgebied Planken Wambuis van Natuurmonumenten en over de Ginkelse heide bij Ede gaat. Daarnaast zijn er schitterende routes aan de noord- en zuidkant van deze gebieden, bij Apeldoorn, Oosterbeek en Wolfheze. Zijn deze routes te combineren?

Maarten Tjallingii die in deze regio alle paadjes en wegen kent, zowel geasfalteerd als onverhard, was benieuwd of deze routes te combineren zijn tot één mooie ronde. Ter gelegenheid van de opening van de MTB-route Veluwezoom hebben we geprobeerd deze routes aan elkaar te knopen. Het resultaat is een route van 138KM over MTB-routes in de mooiste natuurgebieden. Zo op de kaart lijkt het of de route goed te combineren zijn, maar of de route ook echt een beetje leuk is, is de vraag? The proof of the pudding is the eating… En dus gaat Maarten Tjallingii op 23 november de uitdaging aan om deze 138KM in één dag te rijden.

Er kunnen 25 anderen mee. Iets voor jou?

Schrijf je in. Kosten zijn 30 euro. Hiervoor krijg je:

Let op: het is wel de bedoeling dat je een flink tempo kunt rijden. Maarten zal gemiddeld zo’n 20km per uur rijden op onverharde wegen.

Er is geen bewegwijzering onderweg. Dit is de GPX-file van de route.

Deze tocht is mede mogelijk gemaakt door FuturumShop 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

Huisregels

logo