Ga direct naar inhoud

Atelierroute KunstRondeVenen op Fort bij Abcoude

Atelierroute KunstRondeVenen op Fort bij Abcoude

Waar

Fort bij Abcoude

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal: Gratis
  • Ledenprijs: Gratis
Kinderen t/m 12 jaar
  • Normaal: Gratis
  • Ledenprijs: Gratis
Activiteit

Atelierroute KunstRondeVenen op Fort bij Abcoude

Kunst van hoog niveau

Kunst kijken wordt in de gemeente De Ronde Venen tot een kunst verheven. Elke twee jaar organiseert kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen een Atelierroute met een spectaculair aanbod aan kunstwerken van hoog niveau. Op 27 en 28 mei is het weer zover: dan worden er werken van zeventig kunstenaars vertoond op maar liefst vijfendertig locaties in de gemeente. Er is van alles te zien: schilderijen, beelden, keramiek, glaskunst en sieraden. 

Kunst in Fort bij Abcoude

In samenwerking met het Cultuurhuis Piet Mondriaan opent Natuurmonumenten de poorten van Fort bij Abcoude als één van de atelierlocaties. Op Fort bij Abcoude kun je op beide dagen van 11:00 tot 17:00 uur het werk van negen kunstenaars bewonderen. 

Toegang gratis

Het programma en de kunstenaars worden twee weken van tevoren op www.kunstrondevenen.nl, in de Groene Venen en in een uitgebreide informatiefolder gepubliceerd. Behalve tijdens de Atelierroute is de kunstenaarsvereniging het gehele jaar actief met wisselende exposities in haar pop-up galerie in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht. Toegang tot alle locaties van de Atelierroute is gratis. 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid