Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Bourgondisch tafelen in genieloods

Bourgondisch tafelen in genieloods

Waar

Fort bij Nigtevecht

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 70,00
  • Ledenprijs€ 70,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Bourgondisch tafelen in genieloods

Op de plek waar ooit de kanonnen in vredestijd werden opgeslagen, gaat op vrijdag 13 en zaterdag 14 december iets bijzonders gebeuren. De genieloods van Fort bij Nigtevecht wordt omgetoverd tot een pop-up restaurant. Voor de allereerste keer wordt de volledig gerenoveerde loods opengesteld voor het publiek. En het zal ongetwijfeld ook voor de eerste keer zijn, dat de loods de locatie is voor een sfeervol kerstdiner.

Bourgondisch diner met tafels vol potten en pannen

De ondernemers op Fort bij Nigtevecht bieden op deze unieke locatie een bijzonder kerstdiner aan; uitgevoerd door Villa Oldenhoff en Xiom Food & Events. Een bourgondisch diner met lange tafels vol potten en pannen, in drie gangen geserveerd.

Elke gang biedt volop keuze uit gerechten met vlees en vis en vegetarische gerechten. Heeft u specifieke allergieën? Geef deze dan door via [email protected]. De drank (wijn, bier, fris, koffie en thee)  is bij de prijs inbegrepen.

Programma

Vanaf 18:30 uur is de ontvangst op Fort bij Nigtevecht en vanaf 19:30 uur gaan we met z'n allen aan tafel. De avond zal ongeveer tot 23:00 uur duren. Tijdens het diner in de genieloods zal er live muziek zijn.

Handig om te weten

  • Als u met een groep mensen wilt dineren, dan is het handig om alle plaatsen tegelijk, in één boeking, te doen. Zo kunnen wij een mooie plaats voor uw gezelschap uitzoeken.
  • Het is in het boekingssysteem helaas niet mogelijk om in één keer méér dan zes kaartjes te boeken. Wil je met meer dan zes personen dineren? Doe dan twee verschillende boekingen op dezelfde naam. Dan zorgen wij dat de hele groep bij elkaar aan tafel kan.
  • Kosteloos annuleren kan tot maximaal 2 dagen van tevoren.
  • Er is gratis parkeergelegenheid achter de genieloods. Volg de parkeerinstructies op de borden.
  • En...besluit u aan het eind van de avond lid te worden van Natuurmonumenten, dan staat er een leuk kado op u te wachten.

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo