Ga direct naar inhoud
Nieuws

Doe jij mee met de KardingeRun in Groningen?

08 juni 2018 | Natuurmonumenten

Ben jij een echte bikkel? Doe dan met deze leuke mud- en obstacle race op 7 en 8 juli 2018!

KardingeRun

Niet voor watjes

Deze vijfde editie van de KardingeRun belooft nog spectaculairder te worden dan voorgaande jaren. Raimond Walthaus van de KardingeRun: 'voor deze jubilieumeditie introduceren we naast de 5, 8 en 16 kilometer nu ook een 12 kilometer route. Wil je net even iets meer dan 5 of 8 kilometer, dan is dit een nieuwe uitdaging'. 

Natuurgebied Kardinge

De routes lopen door het natuur- en recreatiegebied Kardinge in Groningen van Natuurmonumenten. Tijdens de run kom je spectaculaire hindernissen tegen met water, modder en andere obstakels. Natuurlijk is ook de Kardinger heuvel onderdeel van het uitdagende parcours. In de 12 en 16 kilometer, die beide een eigen rondje zijn, tref je daarnaast ook uitdagingen die meer gericht staan op statische kracht en behendigheid. Er zit voor iedereen iets bij!

Met het hele gezin

De Familie Run staat in 2018 op zondag 8 juli op het programma, voorheen bekend als de ouder-kindloop. Hieraan kunnen ouder(s) (of een andere volwassene) met hun kid(s) (maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 7 – 12 jaar) deelnemen door het 5 kilometer parcours af te leggen!

Aanmelden en prijzen

Meedoen? Meld je dan aan via de website van KardingRun. Daar vind je ook de prijzen. Me je deelname steun je Natuurmonumenten.

Natuurmonumenten