Ga direct naar inhoud
Nieuws

Nieuw: digitale nieuwsbrief Kempen~Broek Natuurmonumenten

10 november 2022 | Kay Jans

De gebieden van Natuurmonumenten in Kempen~Broek zijn volop in ontwikkeling. Voor iedereen die op de hoogte wil blijven van actualiteiten is er nu ook een digitale nieuwsbrief.

luchtfoto kempen-broek

Samen met partners werken we in Kempen~Broek aan herstel van moerassen, verbetering van bodem en water, (omvorming naar) natuurlijk bos en het verbinden van natuurgebieden. Zo ontstaat geleidelijk aan een robuust, karakteristiek en afwisselend landschap met een grote variatie aan planten en dieren en veel ruimte voor natte natuur. Een gebied waar steeds iets nieuws te ontdekken valt.

Op dit moment is een aantal projecten in uitvoering, die er tevens voor zorgen dat Kempen~Broek straks beter kan functioneren als natuurlijke klimaatbuffer. Meer daarover is te lezen in de eerste editie

Aanmelden 

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en actualiteiten in de gebieden van Natuurmonumenten in Kempen~Broek? Abonneer je dan op de gebiedsnieuwsbrief via de aanmeldlink hieronder. Je ontvangt dan automatisch het laatste nieuws in je mailbox. De nieuwsbrief verschijnt regelmatig op basis van actualiteiten. Naast informatie over projecten en werkzaamheden in onze terreinen, zullen ook natuurweetjes aan bod komen.

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan

Kay
Kay Jans