Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Wandelen

EEN PERSOON: Tweedaags verrassings-verwen-wandelarrangement in het Rijk van Nijmegen

EEN PERSOON: Tweedaags verrassings-verwen-wandelarrangement in het Rijk van Nijmegen

Waar

Koningsven

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 178,00
  • Ledenprijs€ 168,00

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

EEN PERSOON: Tweedaags verrassings-verwen-wandelarrangement in het Rijk van Nijmegen

Een tweedaagse wandeling in het mooiste gebied van Nederland, het Rijk van Nijmegen.

In het weekeind van 5/6 oktober organiseert Natuurmonumenten een bijzonder wandelweekeind. De boswachters van Natuurmonumenten in het Rijk van Nijmegen hebben een wandeling uitgezet met voor Nederlandse begrippen spectaculaire hoogteverschillen en vergezichten.

De wandeltocht begint met koffie en gebak bij het Eethuis de Diepen te Milsbeek. Vanaf hier maak je met behulp van een routebeschrijving een verrassingstocht door het Rijk van Nijmegen. Hoe de route verloopt verklappen we niet, maar we beloven je een tocht door een zeer gevarieerd landschap met stuwwallen, heide, bos en kleinschalig boerenland verweven met historische culturele elementen. Na een eerste dagetappe van ongeveer 22 kilometer, dineer en overnacht je in een heerlijk vier sterren hotel met ruime kamers met prachtig uitzicht en alle comfort om de inspanningen van de dag te koesteren. De terugtocht naar de Diepen bedraagt ongeveer 17 km.

De bagage voor de nacht wordt door Natuurmonumenten naar de 4-sterren overnachtingsplaats gebracht en het eten en drinken onderweg wordt grotendeels verzorgd. Het enige wat je zelf moet dragen is voldoende drinkwater, lunch voor de eerste dag en misschien een kleine versnapering.

Praktische informatie
Door het heuvelachtige terrein en de afstanden is de wandeling alleen geschikt voor wandelaars die goed ter been zijn en een goede basisconditie bezitten. Je kunt de wandeltocht op 5 oktober starten tussen 10.00 en 11.00 uur. De start is bij Eethuis De Diepen te Milsbeek. Je kunt wandelen op je eigen tempo. Er is plaats voor ongeveer 20 wandelaars. Deelname kost voor Natuurmonumenten leden € 168,- bij boeking van een kamer voor éénpersoons gebruik. Niet-leden betalen € 178,- per persoon bij boeking van een éénpersoonskamer.

De bedragen zijn inclusief:
dag 1: koffie/thee met vlaai, drankje onderweg, 3-gangen-diner en overnachting
dag 2: ontbijt, lunch en een drankje tot slot.

Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk! 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Eethuis De Diepen
  • Zwarteweg 60, 6596 MJ Milsbeek (LB)
  • 0485-516404
  • Je kunt de auto parkeren bij Eethuis De Diepen. Hier is ook plaats voor fietsen.
logo