Ga direct naar inhoud

Vrijwilligers verwonderen zich over Marker Wadden

Het ‘uitje’ naar de Marker Wadden valt in de smaak, we kregen heel veel reacties en kregen prachtige platen teruggestuurd.

Marker Wadden

Bijzondere vrijwilligers-mix

Vrijwilligster Lucia Selles stuurde ons de eerste foto’s. Zij bezocht Marker Wadden met Rico, Steffie, Frederique en Marian. Een ‘mengelmoes’ van vrijwilliger uit Twente en Salland. In de app vonden we het bericht ‘geweldig mooie plek. Erg leuk om samen met andere vrijwilligers het eiland te bezoeken’.

Ook Gerben Winkel stuurde ons een mailbericht. Hij bezocht de marker Wadden met Laurens en Marianne. Hij zegt:

‘Ik wil je laten weten dat Laurens, Marianne en ik, een fantastische dag hebben gehad  op de Marker Wadden. Onvoorstelbaar wat de natuur in zo'n korte tijd met hulp van Natuurmonumenten voor elkaar krijgt. Wat een variatie en wat een heerlijke rust op het hoofdeiland. Hartelijk dank dit bijzondere cadeautje! Ik stuur je de panorama's die ik daar maakte, zodat jullie ook nog kunnen genieten van dit mooie stukje natuur. Een aanrader!'

Aanrader!

Voor de vrijwilligers die hun entreekaart nog niet verzilverden. De foto’s van Gerben Winkel spreken voor zich. Zo zie je wat je kunt verwachten. Inderdaad, een aanrader!

Marker Wadden

Prachtige panorama's

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid