Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Struintocht van OERRR - ’t Natte Laand in Haarzuilens

Een tocht met hindernissen, uitdagende spelletjes en spannende overtochten. Er is een zonnewijzer, een pontje en een polstok waarmee je over de sloot kunt springen. Met de speciale struinwaaier van OERRR wordt de route nog spannender!

Route van OERRR - ’t Natte Laand in Haarzuilens

Avontuurlijke wandelroute voor het het hele gezin door de bloemrijke weilanden van het Wielrevelt. Onderweg steek je slootjes over met een trekpontje, wiebelvlot en balanceer je over smalle boomstronken over de sloot.

Wat is er tijdens het wandelen te zien?

Je wandelt door de bloemrijke weilanden van het Wielrevelt. Maar onderweg kom je allerlei slootjes tegen. Weet jij hoe je erover heen moet komen?

Naar de overkant

  • Probeer het eens met een springstok!
  • Trek jezelf en je familie met een pontje naar de overkant.
  • Stap van de ene steen naar de andere steen.
  • Durf jij over te steken via wiebelplanken?

En ontdek nog meer manieren om over een slootje te komen! Tip: neem voor de zekerheid droge kleren mee!

Struinwaaier van OERRR

Deze route wordt nog leuker met de speciale struinwaaier van OERRR. In deze waaier staan allemaal leuke opdrachtjes die je samen met het hele gezin kan doen. Wie maakt de lekkerste polderparfum? Weet jij waar de wind vandaan komt? Ga onderweg waterbeestjes zoeken en maak een mooi polderkunstwerk. En lukt het jou om de geheime boodschap van de boswachter te ontcijferen?

LET OP: Je loopt deze route zelfstandig. Er gaat dus geen boswachter of gids van Natuurmonumenten mee.

Afhaalpunten

Je kunt de struinwaaier afhalen bij de Geertjeshoeve of bij Gasterij Wielrevelt in Haarzuilens. Check voor de zekerheid de openingstijden.

Gasterij Wielrevelt: https://www.hoevewielrevelt.nl/

Geertjeshoeve: https://geertjeshoeve.nl/

Startpunt 't Natte Laand

Woon je dichtbij? Kom op de fiets! Toch met de auto, parkeer dan je auto op de grote parkeerplaats naast Thematerweg nr.5 (de Geertjes Hoeve). Om bij de Gasterij Wielrevelt te komen, moet je even de Thematerweg oversteken en de bordjes volgen naar Hoeve Wielrevelt. De route start op het grasveld aan het einde van het erf.  

struinwaaier
logo