Devil's Trail Drunense Duinen

Waar

Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen

  Activiteit

  Devil's Trail Drunense Duinen

  Pittige duinen, mooie bospaden en smalle paden dwars door de weilanden. Dat is de Devil's Trail Drunense Duinen in een notendop! Doe je mee op zondag 14 oktober in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen? De routes zijn uitgezet door ervaren traillopers. Dus reken er maar op dat de mooiste paden van het gebied bij het parcours horen.

  Reserveer hier je startbewijs

  Wat is er mooier dan hardlopen door de natuur? De Devil's Trail zou de Devil's Trail niet zijn zonder het afwisselende decor van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. De boswachters van Natuurmonumenten houden dit gebied in topconditie, met ruimte voor mens en dier. Je kunt de natuur steunen door als deelnemer aan de Devil's Trail een vrijwillige bijdrage te doen aan Natuurmonumenten.

  Red onze insecten

  Dit jaar besteedt Natuurmonumenten extra aandacht aan insecten. Het gaat namelijk slecht met onze insecten, in 30 jaar tijd is 76% van de insecten verdwenen. Insecten zijn onmisbaar als bestuiver van planten, bodemverbeteraar en voedsel voor andere dieren. Als de insecten verdwijnen, verdwijnen ook de andere dieren en planten uit ons landschap. Daarom zet Natuurmonumenten zich in voor de insecten. Help je ook mee? Alle donaties van de Devil's Trail Drunense Duinen gaan naar de insecten. Met jouw bijdrage gaan we de insecten in Nederland redden.

  Doe mee en steun de natuur

  Devil's Trail Drunense Duinen

  zo. 14 okt. 2018 - 10:00