Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Bomenbingo in je eigen buurt

Uit welke boom dwarrelden nou die grappige 'helikoptertjes'... en welke soort kan wel 1000 jaar oud worden? Doe mee met de online OERRR-bomenbingo van Natuurmonumenten en ontdek meer over de bomen bij jou in de buurt!

Knoppen in de kastanjeboom

Scholen dicht, anderhalve meter afstand van elkaar; wat moet je dán doen? Gewoon meedoen met de Bomenbingo! Speciaal om alle thuisblijvers op weg te helpen. 

Heb je wel eens opgelet welke bomen er bij jou in de buurt zijn? Wat ze zo bijzonder maakt? Doe mee aan de Bomenbingo en je komt erachter.

Elke woensdag en vrijdag staat er online een boom uit de bomenbingo in de schijnwerpers.

Bomenbingo: het spel

Stap 1: Download de bingokaart

Stap 2: Ga met de bingokaart op zoek naar de desbetreffende boom in tuin/straat of nabije omgeving.

Stap 3: Stuur een foto van jou en de boom naar de boswachter  ([email protected]) of tag ‘WestBrabantNatuurmonumenten’ via Facebook.

Stap 3: Alle bomen compleet? De eerste vijf deelnemers met complete bingokaarten krijgen een prijs opgestuurd. 

Vergeet geen 'Bingo'' te roepen!

logo