Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Overzicht

Vergaderlocaties

 • Vergaderruimte De Pas
  Vergaderen

  Vergaderen bij Erve de Pas op de Sallandse Heuvelrug

  Vergaderen met uitzicht op historische akkers, omringt door bossen en heuvelachtige, uitgestrekte heidevelden. Bij Erve de Pas vergader je in een gerenoveerde varkensschuur op een authentiek Sallands boerenerf. Vanaf hier wandel je landgoed De Sprengenberg op, onderdeel van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug.

 • Vergaderen Waterloopbos
  Vergaderen

  Vergaderen in Rijksmonument Waterloopbos

  De Werkplaats in Rijksmonument Waterloopbos is een sfeervolle vergaderruimte in een bos met een unieke geschiedenis. Combineer je overleg met een mooie wandeling!

 • Vergaderen Oisterwijkse Bossen en Vennen Groot Speijk
  Vergaderen

  Vergaderen in de Oisterwijkse Bossen en Vennen bij Tilburg

  Vergader middenin natuurgebied Oisterwijkse Bossen en Vennen, vlak bij Tilburg. Wandel in de pauze langs sprookjesachtige vennetjes en drink na de vergadering nog even een drankje op het terras.

 • Vergaderen in de natuur van De Wieden
  Vergaderen

  Vergaderen in Weerribben-Wieden bij Meppel

  Vergaderen met uitzicht op uitgestrekt waterland De Wieden en in een schilderachtig straatje van oude veenwerkershuisjes. Vanaf deze pittoreske plek vaar je per fluisterboot zo natuurgebied De Wieden in, onderdeel van Nationaal Park Weerribben-Wieden.

 • Vergaderen in de natuur op Tiengemeten
  Vergaderen

  Vergaderen op Tiengemeten onder Rotterdam

  Met je kop in de wind vaar je een andere wereld in. Met het pontje ben je zo op natuureiland Tiengemeten. Vergader in de natuur van het weidse eiland in een gerenoveerde boerderij.

 • Vergaderen 's Graveland
  Vergaderen

  Vergaderen op de buitenplaatsen in het Gooi

  Een vergaderlocatie in een groene oase op de buitenplaatsen van ‘s-Graveland. In het bezoekerscentrum vergader je met een grote groep midden in de natuur.

 • Vergaderen Bezoekerscentrum Veluwezoom
  Vergaderen

  Vergaderen op de Veluwe bij Arnhem

  Vergader in de natuur van De Veluwe! De vergaderzaal in Bezoekerscentrum Veluwezoom ligt tussen de heuvels. Wandel tussen de vergaderingen door de bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen en de inspiratie komt vanzelf.

 • Hoeve Wielrevelt
  Vergaderen

  Vergaderen op Landgoed Haarzuilens

  Vergaderlocatie in de natuur, vlak bij Utrecht! Op landgoed Haarzuilens staat het boswachterkantoor van Natuurmonumenten, omringd door akkertjes, velden en bossen. Hier komen de nieuwe ideeën als vanzelf!

 • Vergaderen in de natuur bij Fort Kijkuit
  Vergaderen

  Vergaderen in Fort Kijkuit bij Loosdrecht

  Waar kun je beter strategieën bepalen of een plan verdedigen dan in een fort? Of houd een inspirerende sessie op deze plek vol historie in de vogelrijke Vechtplassen.

 • Vergaderen op Belevenisboerderij Schieveen
  Vergaderen

  Vergaderen op de Belevenisboerderij Schieveen

  Ben je op zoek naar een unieke locatie om te vergaderen? Hier, op een steenworp afstand van Rotterdam, kan je op het boerenerf van Belevenisboerderij Schieveen een vergadering, cursus of workshop houden.

 • logo