Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Overzicht

Vrijwilligersvacatures

 • Overijssel
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger ledencommissie Natuurmonumenten Overijssel

  Draag je de natuur en het landschap van Overijssel een warm hart toe? Wil je namens de leden actief meedenken/-praten rondom het beleid van Natuurmonumenten? En vind je het leuk om een specifieke taak op je te nemen zoals bijvoorbeeld het organiseren van een thema-avond voor de achterban, of een bijdrage te leveren aan de regionale of landelijke thema’s van Natuurmonumenten? Deze kans krijg je door lid te worden van de ledencommissie van vereniging Natuurmonumenten.

 • Vrijwillige boswachter
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige boswachters gezocht voor 's-Gravelandse Buitenplaatsen

  Geniet jij ook zo van de natuur en cultuurhistorie op de 's-Gravelandse Buitenplaatsen? En wil je die interesse delen met de bezoekers van het gebied? Meld je dan aan als vrijwillige boswachter van Natuurmonumenten op de buitenplaatsen!

 • informatie vrijwilliger
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger voor infopunt Sint-Pietersberg (in nieuwe ticketshop Maastricht Underground)

  Natuurmonumenten wil in en op de Sint-Pietersberg haar bezoekers zo goed mogelijk ontvangen en informeren. Voor het nieuwe infopunt in samenwerking met Maastricht Underground bij Fort Sint-Pieter zoeken wij nieuwe gastheren en -vrouwen.

 • Bergkevers aan het werk voor vlinders
  Vrijwilligersvacature

  Vacature vrijwilliger natuurbeheer Sint-Pietersberg

  De bergkevers van de Sint-Pietersberg zijn op zoek naar versterking. We zijn op zoek naar stoere mannen en vrouwen met een groen hart die de Bergkevers kunnen helpen bij het natuurbeheer.

 • Fort Sint Pieter met bloemen en Maastrichtse vlag
  Vrijwilligersvacature

  Gastvrije vrijwillige boswachter voor de Sint-Pietersberg en de groeve gezocht

  Het team van vrijwillige boswachters onder leiding van een coördinator heeft behoefte aan versterking. Ben jij die vrijwillige boswachter die in de weekenden de bezoekers op de berg ontvangt?

 • Eendenkooi Het Aalkeetbuiten
  Vrijwilligersvacature

  Beheervrijwilliger eendenkooi Aalkeetbuitenpolder en Schipluiden, Midden-Delfland

  Vind je het leuk om buiten te werken, de natuur te beschermen én cultureel erfgoed te behouden? De boswachters van Natuurmonumenten zijn op zoek naar vrijwilligers die op zaterdag komen helpen in een van de eendenkooien in Midden-Delfland.

 • foto gids
  Vrijwilligersvacature

  Enthousiaste vrijwilliger activiteiten op de Sint-Pietersberg en groeve

  Voor onze excursies en evenementen op en om de Sint-Pietersberg en in de groeve zijn wij op zoek naar enthousiaste gidsen.

 • Deltacaravan
  Vrijwilligersvacature

  Deltawachters Oosterschelde gezocht

  Altijd al eens willen ontwaken tussen de lepelaars en kluten in het grootste Nationale Park van Nederland? Dan is dit je kans. Natuurmonumenten Zeeland zoekt ambassadeurs en inspirators die de prachtige deltanatuur van de Oosterschelde deze zomer willen doorgeven aan bezoekers aan de Zuidkust van Schouwen-Duiveland.

 • Landgoed Oldenaller
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger natuurbeheer Landgoed Oldenaller

  Steek jij graag de handen uit de mouwen? Woon je in de buurt van Landgoed Oldenaller? Dan is de functie van vrijwilliger natuurbeheer iets voor jou!

 • Vrijwilliger
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger ledencommissie Natuurmonumenten Limburg en De Kempen

  Draag je de natuur en het landschap van Limburg en De Kempen een warm hart toe? Wil je namens de leden actief meedenken/-praten rondom het beleid van Natuurmonumenten? En vind je het leuk om een specifieke taak op je te nemen zoals bijvoorbeeld het organiseren van een thema-avond voor de achterban, of een bijdrage te leveren aan de regionale of landelijke thema’s van Natuurmonumenten? Deze kans krijg je door lid te worden van de ledencommissie van vereniging Natuurmonumenten.

 • logo