Overzicht

Vrijwilligersvacatures

 • slagbomen
  Vrijwilligersvacature

  Schilders gezocht op de buitenplaatsen

  Op de 's-Gravelandse Buitenplaatsen vind je veel weilanden, wegen en paden. Vanouds staan er op de landgoederen dan ook veel historische hekken en rasters. In de tijd dat er nog veel tuinlieden in dienst waren van de eigenaren was er regelmatig onderhoud. Maar tegenwoordig kost het Natuurmonumenten, ondanks de bestaande vrijwilligersgroepen, steeds meer moeite om al dat schilderwerk goed te onderhouden. We zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die zich specifiek gaan toeleggen op schilderwerk.

 • excursie beeckestijn
  Vrijwilligersvacature

  Buitenplaats Beeckestijn zoekt vrijwillige gidsen

  Voor buitenplaats Beeckestijn zoeken we bevlogen vrijwillige gidsen, die het leuk vinden om hun kennis over de cultuurhistorie en natuur op Beeckestijn over te dragen.

 • Waterpeiler in actie
  Vrijwilligersvacature

  Waterpeilvrijwilligers gezocht voor Loonse en Drunense Duinen e.o.

  Wil je 2 keer per maand als vrijwilliger het veld in om informatie te verzamelen? Wil je een onderdeel uitmaken van een langlopend onderzoek naar de ontwikkelingen rond de grondwaterstand in de natuur? Vind je het heerlijk om in de Loonse en Drunense Duinen óf Huis ter Heide te lopen? Dan is vrijwilligerswerk als ‘waterpeiler’ wellicht iets voor jou.

 • foto gids
  Vrijwilligersvacature

  Enthousiaste vrijwilliger activiteiten op de Sint-Pietersberg en groeve

  Voor onze excursies en evenementen op en om de Sint-Pietersberg en in de groeve zijn wij op zoek naar enthousiaste gidsen.

 • informatie vrijwilliger
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger voor infopunt Sint-Pietersberg

  Natuurmonumenten wil in en op de Sint-Pietersberg haar bezoekers zo goed mogelijk ontvangen en informeren. Voor het nieuwe infopunt in samenwerking met Maastricht Underground bij Fort Sint-Pieter zoeken wij nieuwe gastheren en -vrouwen.

 • Vliegende kieps aan het werk
  Vrijwilligersvacature

  Vliegende kiep gezocht voor aanpak Amerikaanse vogelkers

  Heb jij een goede conditie, houd je van aanpakken en wil je actief meehelpen aan natuurherstel in de Loonse en Drunense Duinen? Dan is vrijwilligerswerk als ‘vliegende kiep in de prunus’ wellicht iets voor jou. Regelmatig houdt boswachter Gerard een informatiebijeenkomst over dit vrijwilligerswerk. Meld je aan en kom langs om daarna te besluiten of dit interessant vrijwilligerswerk voor je is!

 • kruidentuin Beeckestijn
  Vrijwilligersvacature

  Aan de slag in de kruidentuin van een historische buitenplaats

  De kruiden- en moestuin op buitenplaats Beeckestijn wordt wekelijks met veel liefde en aandacht onderhouden door een groep vrijwilligers om zo meer en meer een tuin te ontwikkelen die zijn natuurlijke balans weet te vinden en behouden. Kom jij ons helpen?

 • Excursie
  Vrijwilligersvacature

  Excursieleider voor vogelwandelingen vanaf Belevenisboerderij Schieveen

  Struin met de deelnemers van de wandeling door de polders van Rotterdam, op zoek naar bijzondere vogels zoals de boerenzwaluw of het puttertje. Lijkt het je leuk? Meld je dan aan als vrijwillige excursieleider in de Noordrand van Rotterdam!

 • Wilde bloementuin Belevenisboerderij Schieveen
  Vrijwilligersvacature

  Boswachtersspreekuur op Belevenisboerderij Schieveen, Rotterdam

  Iedere zondagmiddag houdt Natuurmonumenten spreekuur bij de Belevenisboerderij Schieveen in Rotterdam. Word vrijwillige boswachter en breng je passie voor Nederlandse natuur over op andere mensen!

 • Boomophaaldag vrijwilliger
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige boswachter Informatieschuur De Pas

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste gastvrouwen/heren om aan te sluiten bij het huidige team vrijwilligers in onze Informatieschuur De Pas in Haarle. Wil jij het visitekaartje zijn voor Natuurmonumenten op De Sprengenberg (Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug)?

 • logo