Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Overzicht

Vrijwilligersvacatures

 • gereedschap
  Vrijwilligersvacature

  Kom jij het klusteam versterken? (vrijwilligersfunctie)

  Natuurmonumenten is op zoek naar enthousiaste vrijwilliger om aan te sluiten bij het klusteam van het Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek. Het bezoekerscentrum is jaarlijks voor meer dan 100.000 mensen het beginpunt van een mooie dag op de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen. In en om het bezoekerscentrum moet er altijd veel gebeuren. Een lamp vervangen, een insectenhotel bouwen voor de bloemenweide of een plankje ophangen in de vrijwilligersruimte. Ben jij handig en vind je het leuk om met een team te werken? Dan zoeken we jou!

 • Vrijwilliger
  Vrijwilligersvacature

  Vacature balievrijwilliger

  Natuurmonumenten is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een visitekaartje willen zijn van ons prachtige en interactieve Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek.

 • de tipkar
  Vrijwilligersvacature

  Word informatievrijwilliger bij Natuurmonumenten in het Rijk van Nijmegen

  Weet je veel over natuurgebieden in het Rijk van Nijmegen? Gaan natuurbeheer en -ontwikkeling je aan het hart? Natuurmonumenten zoekt mensen die enthousiast over de natuur en het werk van Natuurmonumenten kunnen vertellen. Word jij een van onze nieuwe informatievrijwilligers?

 • Deltacaravan
  Vrijwilligersvacature

  Deltawachters Oosterschelde gezocht

  Altijd al eens willen ontwaken tussen de lepelaars en kluten in het grootste Nationale Park van Nederland? Dan is dit je kans. Natuurmonumenten Zeeland zoekt ambassadeurs en inspirators die de prachtige deltanatuur van de Oosterschelde deze zomer willen doorgeven aan bezoekers aan de Zuidkust van Schouwen-Duiveland.

 • Vrijwilliger
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger ledencommissie Natuurmonumenten Limburg en De Kempen

  Draag je de natuur en het landschap van Limburg en De Kempen een warm hart toe? Wil je namens de leden actief meedenken/-praten rondom het beleid van Natuurmonumenten? En vind je het leuk om een specifieke taak op je te nemen zoals bijvoorbeeld het organiseren van een thema-avond voor de achterban, of een bijdrage te leveren aan de regionale of landelijke thema’s van Natuurmonumenten? Deze kans krijg je door lid te worden van de ledencommissie van vereniging Natuurmonumenten.

 • Fochteloërveen
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige boswachter toezicht

  Houd je van wandelen of fietsen in de natuur en wil jij je enthousiasme voor de natuur delen met anderen? Kom dan ons team versterken.

 • spades
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige natuurbeheerder Fochteloërveen

  Werk je graag buiten in de natuur? Word dan vrijwillige natuurbeheerder in het Fochteloërveen.

 • Drenthe
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger ledencommissie Drenthe

  De ledencommissie Drenthe zoekt een voorzitter! Een communicatief vaardige natuurliefhebber die goed gesprekken kan leiden en het leuk vindt om samen met de ledencommissie bijeenkomsten te organiseren over zaken die van belang zijn voor de Drentse leden van Natuurmonumenten en de Drentse natuur.

 • Vrijwilligers werving
  Vrijwilligersvacature

  Enthousiaste vrijwilliger ‘werving en promotie’ gezocht voor het bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in ’s-Graveland.

  Vind jij het leuk om op enthousiaste wijze Natuurmonumenten onder de aandacht te brengen bij bezoekers? En om onze gasten te vragen het werk van Natuurmonumenten te steunen? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • vuurtje stokkers gezocht
  Vrijwilligersvacature

  Enthousiaste vrijwillige evenementenmedewerkers gezocht

  Vuurtjesstokers, broodjesbakkers, vrijwilligers met spierballen, opbouwers van posten en het uitzetten van routes, koffie- en chocolademelkschenkers gevraagd! Wij willen mensen warm maken voor de natuur! Daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Doe je met ons mee?

 • logo