Overzicht

Vrijwilligersvacatures

 • Zilte hapjes uit de natuur
  Vrijwilligersvacature

  Natuurmonumenten zoekt vrijwillige koks in de natuur

  Natuurmonumenten zoekt vrijwilligers die graag kokkerellen in de Zeeuwse natuur. Vind jij het leuk om te koken in het veld met producten uit de (zilte) natuur en daar vol passie over te vertellen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou.

 • vrijwilliger vaste wal en op het water
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige gastheer/gastvrouw aan vaste wal & op het water

  Wij zoeken vrijwilligers die voor het eiland Tiengemeten het eerste aanspreekpunt willen zijn voor mensen die een dagje uit gaan naar dit unieke eiland. Je werkzaamheden zijn aan vaste wal én op het water. Vind je het leuk om bezoekers op weg te helpen en met je haren in de wind op de pont te staan? Dan is dit de vacature die bij jou past!

 • vrijwilliger bij Bezoekerscentrum De Wieden
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger balie bezoekerscentrum/informatiepunt de Wieden

  Natuurmonumenten is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een visitekaartje willen zijn van ons prachtige Bezoekerscentrum De Wieden te St. Jansklooster. Vind je het leuk om voorlichting en informatie te geven aan bezoekers?

 • Waterloopbos
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige boswachters gezocht voor Rijksmonument Waterloopbos

  Voor het Waterloopbos zijn we op zoek naar uitbreiding van het huidige team vrijwillige boswachters. Door de inzet van vrijwillige boswachters kunnen bezoekers beter worden geïnformeerd en kwetsbare natuur en erfgoed beter worden beschermd.

 • Vrijwilligerswerk beheer Waterloopbos
  Vrijwilligersvacature

  Beheervrijwilligers gezocht voor Rijksmonument Waterloopbos

  Gaat het behoud van bijzondere natuur en cultureel erfgoed je aan het hart en lijkt het je leuk om in de vrije natuur te werken? Dan is beheervrijwilligerswerk in het Waterloopbos wellicht iets voor jou!

 • Excursieleider Waterloopbos
  Vrijwilligersvacature

  Rijksmonument Waterloopbos zoekt enthousiaste excursieleiders

  Lijkt het je leuk om bezoekers van het Waterloopbos te vertellen over de bijzondere geschiedenis van dit historisch openluchtlaboratorium in een prachtig polderbos? We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwillige excursieleiders!

 • Paviljoen Het ProefLab
  Vrijwilligersvacature

  Rijksmonument Waterloopbos zoekt gastvrouwen en gastheren

  Rijksmonument Waterloopbos zoekt gastvrouwen en gastheren

 • Vrijwillige boswachter publiek
  Vrijwilligersvacature

  Enthousiaste vrijwillige boswachters publiek Veluwezoom gezocht!

  Natuurmonumenten Veluwezoom zoekt Vrijwillige Boswachters Publiek. Optreden als gastheer/gastvrouw, mensen warm maken voor de natuur en leden werven. Dat zijn de belangrijkste taken van de Vrijwillige Boswachters Publiek bij Natuurmonumenten. Natuurmonumenten Veluwezoom wil haar huidige team uitbreiden en is daarom op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

 • Zuid-Holland
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger ledencommissie Natuurmonumenten Zuid-Holland

  Draag je de natuur en het landschap van Zuid-Holland een warm hart toe? Wil je namens de leden actief meedenken/-praten rondom het beleid van Natuurmonumenten? En vind je het leuk om een specifieke taak op je te nemen zoals bijvoorbeeld het organiseren van een thema-avond voor de achterban, of een bijdrage te leveren aan de regionale of landelijke thema’s van Natuurmonumenten? Deze kans krijg je door lid te worden van de ledencommissie van vereniging Natuurmonumenten.

 • Veerdienst naar Marker Wadden
  Vrijwilligersvacature

  Marker Wadden zoekt eilandpaviljoenmedewerkers

  Ben jij servicegericht en lijkt het je het leuk om als gastheer- of gastvrouw op te treden namens Natuurmonumenten? Ga dan aan de slag in ons Eilandpaviljoen op Marker Wadden, een werkplek in een uniek natuurgebied. Dit informatiepunt met kleinschalige horeca is volledig zelfvoorzienend en milieuvriendelijk gebouwd en heeft een prachtig terras aan het Markermeer.

 • logo