Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Overzicht

Vrijwilligersvacatures

 • Vrijwilliger
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige gastheren/gastvrouwen gezocht

  Wij willen mensen warm maken voor de natuur! Daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Doe je met ons mee?

 • Balievrijwilliger bezoekerscentrum Dwingelderveld
  Vrijwilligersvacature

  Word jij balievrijwilliger in Bezoekerscentrum Dwingelderveld?

  Heb je een groen hart en vind je het leuk om contact met mensen te hebben? Dan is de functie balievrijwilliger Bezoekerscentrum Dwingelderveld iets voor jou.

 • Educatievrijwilliger
  Vrijwilligersvacature

  Word jij vrijwilliger jeugdactiviteiten in Bezoekerscentrum Dwingelderveld?

  Heb je een groen hart en wil je dat enthousiasme aan kinderen overbrengen? Vind je het heerlijk om in een bruisend bezoekerscentrum te werken? Dan is de functie vrijwilliger jeugdactiviteiten Bezoekerscentrum Dwingelderveld iets voor jou.

 • Vrijwilliger ledenwerving Bezoekerscentrum Oisterwijk
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger ledenwerving Bezoekerscentrum Oisterwijk

  Wil jij werken in een gezellige sfeer op een prachtige plek in de Oisterwijkse Bossen en Vennen? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die net als wij dol zijn op de natuur en graag aan onze gasten het belang van een lidmaatschap van Natuurmonumenten uitleggen.

 • vrijwillige boswachter gezocht
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige boswachters gezocht

  Lijkt het je leuk om jouw fascinatie voor de natuur te delen met de bezoekers van Nationaal Park Zuid-Kennemerland en buitenplaats Beeckestijn? Sluit je dan nu aan bij ons team vrijwillige boswachters.

 • Vrijwilligers prunus verwijderen
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger natuurbeheer Duin en Kruidberg en Koningshof

  Onder de rook van Haarlem, in Nationaal Park Zuid-Kennemerland, beheert Natuurmonumenten landgoed Duin en Kruidberg en parkbos Koningshof. Voor beide terreinen kunnen we extra hulp gebruiken bij het onderhoud.

 • Vrijwilliger
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger tuinbeheer Landgoed Nijenburg

  Heb je groene vingers en hou je van historische tuinen? Dan ben je welkom om de vrijwilligersgroep op Landgoed Nijenburg te komen versterken!

 • Vergaderlocatie De Holken
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwillige gastheer/gastvrouw De Wieden

  Vind je leuk om bezoekers gastvrij te verwelkomen en het hen naar de zin te maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Vrijwillig jeugdgids
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwillig gids voor jeugdactiviteiten in 's-Graveland

  Het Bezoekerscentrum ligt in het centrum van het Gooi en de Vechtstreek, midden tussen de buitenplaatsen met hun statige huizen en parkachtige bossen. Het is een ideale startplaats voor een wandeling of fietstocht door de omgeving. Veel inwoners en recreanten bezoeken jaarlijks het gebied, ruim 100.000 mensen nemen een kijkje in het bezoekerscentrum. Ze komen voor informatie over de omgeving, speurtochten, kinderverjaardagen of nemen deel aan één van de vele excursies. Ook veel scholen en BSO’s uit de regio weten het bezoekerscentrum te vinden voor leerzame excursies.

 • Vrijwilligers aan het werk
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger natuurbeheer Vechtplassen

  Ben jij een harde werker en lijkt het je leuk om je werkdag te beginnen met een vaartocht? Dan is vrijwilliger worden in de Vechtplassen misschien wel wat voor jou!

 • logo