Ga direct naar inhoud

Horeca en Natuurmonumenten

Natuurmonumenten verhuurt horecalocaties en werkt nauw samen met de horecaondernemers. De horecalocaties vormen de groene loper van en naar onze prachtige natuurgebieden. Voor bezoekers zijn deze unieke horecagelegenheden vaak het start- of eindpunt van een bezoek of een rustpunt onderweg.

Gasterij Gezusters

Heb jij een passie voor horeca en natuur?

 

En ben je toe aan een nieuwe uitdaging, dan is hier je kans!

Natuurmonumenten is op zoek naar een ondernemer die vanaf mei t/m oktober, tegen gunstige voorwaarden, de exploitatie van ‘Gasterij de Gezusters’ op Tiengemeten op zich neemt.

Bekijk de brochure

Gasterij de Gezusters aanblik

Genieten van horeca en natuur

Natuurmonumenten en horecaondernemers bundelen op steeds meer locaties hun krachten. Natuurmonumenten is sterk in het aantrekkelijk maken van de natuurgebieden rondom de horecalocaties. Bezoekers kunnen er de natuur beleven en ervan gaan houden. De horecaondernemer is expert op het gebied van gastvrijheid en dienstverlening in de horecagelegenheid. Dat maakt het bezoek aan een natuurgebied compleet.

Door het sluiten van partnerschappen versterken de horecaondernemers en Natuurmonumenten elkaar. Natuurmonumenten beheert de natuur en faciliteert routes en excursies en de horecaondernemer verzorgt de gastvrijheid welke de natuurbeleving vergroot.

Zo bieden we onze bezoekers samen een groene en gastvrije ontvangst in de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Bekijk hier de verschillende locaties 

Smeerling interieur

Gasterij Natuurlijk Smeerling in natuurgebied Dal van de Ruiten Aa