Recruiters bij Natuurmonumenten

Onze Recruiters Anne Kruize en Anna den Drijver zijn vanaf de zijlijn betrokken bij alle betaalde vacatures en wervingsprocedures bij Natuurmonumenten. Zij ondersteunen de teams tijdens het wervingstraject en zetten zich in voor snelle, transparante procedures en open communicatie. Mocht je vragen of feedback hebben, kun je hen in antwoord op de bevestiging naar aanleiding van je sollicitatie bereiken!

Anna en Anne

Anna: “Mensen en nieuwe banen vind ik het leukste wat er is. Het is een eer om elke dag te werken aan het vinden van de juiste nieuwe collega’s voor onze mooie vereniging. Diversiteit in de teams en de organisatie vind ik belangrijk. Ik hou collega’s graag een spiegel voor en help hen objectief naar zichzelf, de kandidaat, het team en de doelstellingen te kijken. Wat hebben we echt nodig? Welke vaardigheden, ervaring of kennis zijn aanvullend? Daarnaast vind ik het minstens zo belangrijk dat sollicitanten en nieuwe medewerkers zich thuis en serieus genomen voelen en dat ze zichzelf kunnen zijn bij Natuurmonumenten.” 

Anne: "Mensen enthousiasmeren voor het werken bij Natuurmonumenten en collega's die blij zijn met hun (nieuwe) baan, is mijn allerleukste doel!" Lees hier meer over Anne haar werk. 

logo