Hommels formulier word lid

Bedankt!

Wij leveren je handtekening aan het einde van de zomer af bij alle politieke partijen in jouw gemeente. We houden je op de hoogte over deze actie.

Red de insecten. Word lid!

Als Natuurmonumenten zetten wij - samen met alle leden, donateurs en vrijwilligers - alles op alles om van meer plekken in Nederland een thuis voor insecten te maken. Om insecten de ruimte te geven om voedsel te vinden, te schuilen, zich voort te planten. Om te leven.  

Wij werken samen met boeren om het platteland tot bloei te brengen. Ook vergroten we onze natuurgebieden als leefgebied voor insecten en helpen we insecten door slim te maaien, akkerranden in te zaaien en bloem- en kruidenrijke weides te creëren. Allemaal arbeidsintensief werk dat wij met liefde en aandacht doen, iedere dag weer. Zodat het in de toekomst weer gonst van de insecten.  

Je hulp is hierbij hard nodig. Word je lid? Je helpt niet alleen de insecten, maar je ontvangt ook het unieke boek ‘80 verrassende tochten door Nederland’. Dus word nu lid vanaf 3 euro per maand. De natuur heeft jou nodig. 

Word nu lid >

Samen zorgen we ervoor dat de insectensterfte in Nederland stopt. 

logo