Ga direct naar inhoud

Veranderingen in de samenstelling van de ledencommissie

Op zaterdag 14 mei is de jaarvergadering van de Ledencommissie Zuid-Holland. Nieuwe leden zullen toetreden in de commissie en enkele personen zullen afscheid nemen.

Nieuwkoopse Plassen

Aftredend zijn Susan Dogterom (thans voorzitter) en Ellen Stam (thans secretaris). De 5 te benoemen leden van de ledencommissie stellen zich hierbij aan je voor.

Jan Rood: “Ik was tot mei 2020 werkzaam bij Instituut Clingendael in Den Haag en de Universiteit Leiden. Als kandidaat-lid ondersteun ik de beheereenheid Rotterdam-Nieuwkoop. Mijn interesse in Natuurmonumenten is ingegeven door zorg over onze natuurlijke leefomgeving.”

Jan Hordijk: “Door mijn vele kanotochten ben ik nauwer in contact gekomen met de natuur in Nederland. Ik wil via Natuurmonumenten een bijdrage leveren aan de instandhouding daarvan. Gewerkt heb ik in het middelbaar onderwijs.”

Nelleke Krol: “Ik wil mij, na een werkzaam leven in de advocatuur en thans als filosofisch practicus, inzetten voor zaken in de maatschappij die ik belangrijk vind, zoals het beschermen van de (beperkte en kwetsbare) natuur in Nederland. Bovendien is het inspirerend te ervaren hoe actief Natuurmonumenten is.”

Yvette Haandrikman: “Ik woon in Delft en geniet dagelijks als fietsforens van de mooie natuur die zelfs de Randstad te bieden heeft. Ik ben al sinds mijn 19e lid van Natuurmonumenten en wil me daar nu ook in de ledencommissie voor inzetten.”

Pim Fischer: “Ik woon met mijn familie in Den Haag en werk in het dagelijkse leven aan windenergie en biodiversiteit. Ik heb via familieleden al een lange betrokkenheid bij Natuurmonumenten en zet mij graag in voor een versterkte natuur en beleving, in balans met de omgeving. En als hier goede suggesties voor zijn dan hoor ik dat graag.”