Vergaderen in Buurserzand

Inspiratie opdoen op een unieke locatie midden in de mooie natuur van Twente. Dat is vergaderen bij De Wakel in het Buurserzand bij Haaksbergen. Vanuit de vergaderruimte kijk je uit over het bijzondere landschap van het Buurserzand.

Vergaderen Buurserzand

Faciliteiten

De vergaderruimte in De Wakel biedt plaats aan 6 personen. Een presentatiescherm, flip-over en Wi-Fi staan standaard tot uw beschikking. Thee en koffie zijn inclusief (op basis van zelfverzorging). Jullie lunch of diner kunnen wij op maat laten leveren door horecabedrijven uit de omgeving. Als het weer het toelaat kan er buiten aan picknicktafels gegeten worden. De vergaderruimte is via een trap bereikbaar.

Ontdek het Buurserzand

Combineer het vergaderen met een mooie wandeling door het Buurserzand. Ook is het mogelijk om een GPS-, step-, ATB- of fietstocht bij te boeken. Of steek een dagdeel de handen uit de mouwen. De boswachter neemt je graag mee in dit prachtige natuurgebied! 

Tarieven

  • dagdeel 175 euro
  • gehele dag 300 euro
  • lunch vanaf 15,00 euro p.p.

Adres

De Wakel Buurserzand
Stendermolenweg 9
7481 PR Haaksbergen
T (053) 428 15 27

Voor meer informatie of reserveren: [email protected]

Vergaderen in Twente

Natuurmonumenten heeft twee unieke vergaderlocaties in Twente. Op landgoed Egheria bij Oldenzaal kun je vergaderen in een monumentale hooischuur. 

Lees meer over De Hooischuur

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Infocentrum De Wakel
  • Stendermolenweg 9, 7481 PR Haaksbergen (OV)
  • 053 428 15 27
  • Je neemt vanaf Enschede de Haaksbergerstraat naar Haaksbergen (niet de N18!). Je rijdt door Usselo en ongeveer 3 km na Usselo sla je linksaf naar de Zonnebeekweg. Na 1,4 km gaat u rechtsaf nar de Oude Haaksbergerdijk en volgt u de borden naar parkeerplaats Molenbelt op het Buurserzand

logo