Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Belevenisboerderij Schieveen

Tips in Belevenisboerderij Schieveen

 • Speelnatuur van OERRR bij Belevenisboerderij Schieveen
  Tip

  Speelnatuur van OERRR bij Belevenisboerderij Schieveen

  Leef je uit in Speelnatuur van OERRR, gelegen naast Belevenisboerderij Schieveen, terwijl papa en mama / opa en oma rustig een kopje koffie of thee op het terras drinken. Hier klim je over boomstammen, bouw je je eigen hut en verwonder je je over kleine kriebelbeestjes.

 • Lammetjes de fles geven op de belevenisboerderij
  Tip

  Geef een lammetje de fles op Belevenisboerderij Schieveen

  Vanaf januari zijn er weer lammetjes op Belevenisboerderij Schieveen. Wil je een lammetje de fles geven? Een melkflesje koop je voor 1 euro in de Rotterdamse Belevenisboerderij.

 • Verken de wilde bloementuin bij Melkschuur Zuidpolder
  Tip

  Ontdek kriebelbeestjes in de wilde bloementuin bij Melkschuur Zuidpolder

  Ontdek wat er groeit, bloeit, loopt en vliegt rondom Melkschuur Zuidpolder bij Rodenrijs. Hier vandaan kun je starten met je struinwandeling op het Rotterdams platteland. Speur naar de wilde bloemen, zie wat er leeft in de poldersloten en spot de vogels van het Rotterdams platteland.

 • Lammetjes de fles geven
  Tip

  Kom schapen kijken op het Rotterdams platteland

  Koeien, kippen, maar vooral héél veel schapen vind je straks hier, op Belevenisboerderij Schieveen. Je leert hier hoe je een schaap moet scheren of een schaapskudde moet hoeden. Ook kun je lammetjes de fles geven.

 • Boerin Petra Oosthoek in lunchroom Belevenisboerderij Schieveen
  Tip

  Proef de Schieveense kruidkoek van boerin Petra van Belevenisboerderij Schieveen

  Stop na een tocht op het Rotterdams platteland even bij Belevenisboerderij Schieveen voor een welverdiende pauze. In de lunchroom kun je een kopje koffie of thee drinken. De lokale Schieveense kruidkoek van boerin Petra Oosthoek is een echte aanrader!

 • Belevenisboerderij Schieveen winkel
  Tip

  Koop schapenkaas in de boerderijwinkel van Belevenisboerderij Schieveen

  In de boerderijwinkel van Belevenisboerderij Schieveen vind je allerlei streekproducten. Eieren, honing, jam, producten gemaakt van schapenwol... En overheerlijke schapenkaas!

 • logo