Ga direct naar inhoud

Actievoorwaarden winactie Monitoronderzoek OERRR 2020

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de winactie ‘win een zelfbouw voederhuisje ’ binnen het Klanttevredenheidsonderzoek van OERRR.

Kinderen met bladeren - OERRR
 1. Deze ‘win een zelfbouw voederhuisje’ actie wordt georganiseerd door Vereniging Natuurmonumenten, Postbus 2182, 3800 CD Amersfoort ter promotie van onze organisatie, producten, werkzaamheden en acties en met als doel om zo veel mogelijk mensen, de vragenlijst (OERRR enquête) in te laten vullen.
 2. Deelnemers van OERRR vragenlijst kunnen vrijwillig deelnemen aan de actie ‘win een zelfbouw vogelhuisje’ door hun emailadres in te vullen.
 3. De winactie is geldig van 1 november tot en met 30 november 2020.
 4. Natuurmonumenten/OERRR stelt 10 zelfbouw voederhuisje beschikbaar ter waarde van € 12,99  incl. btw.
 5. Binnen enkele dagen na het einde van de winactie wordt de prijzen verloot onder alle deelnemers aan winactie 'win een zelfbouw voederhuisje'. De trekking gebeurt op een onpartijdige wijze.
 6. De winnaars wordt binnen 2 weken na sluiting van deze actie geïnformeerd op het emailadres zoals opgegeven door de deelnemer. Over de uitslag kan niet worden gecommuniceerd.
 7. Uitkering van gewonnen prijs in geld is niet mogelijk.
 8. Indien de prijs om wat voor reden dan ook niet beschikbaar is, behoudt OERRR zich het recht voor om naar eigen inzicht een vervangende prijs aan te bieden.
 9. De verstrekte (persoons-)gegevens worden door Natuurmonumenten/OERRR alleen gebruikt ten behoeve van deze winactie, bijvoorbeeld om de winnaar te kunnen informeren. Zie ons privacy statement voor meer informatie.
 10. Medewerkers van Natuurmonumenten/OERRR zijn uitgesloten van deelname. Minderjarigen tot 16 jaar zijn uitgesloten van deelname. De ouder/ verzorger van het OERRR kind onder de 16 jaar dient de gegevens voor deelname in te vullen.
 11. Aan deelname aan deze actie zijn geen kosten verbonden.
 12. Deze actie is opgesteld in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.
 13. Met vragen of klachten kan je terecht bij de Ledenservice van Natuurmonumenten via telefoon (033) 479 70 00 (bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur - 17:00 uur) of via het vragenformulier. Meer informatie over klachtenafhandeling vindt u op www.natuurmonumenten.nl