Ga direct naar inhoud

Ledenbijeenkomst en ledenvergadering op Landgoed de Klencke

Op zaterdagmiddag 25 september a.s. is weer de jaarlijkse ledenmiddag voor de leden van Natuurmonumenten in Drenthe.

Drenthe

Dit keer bezoeken we het prachtige landgoed De Klencke, waarvan de historische vormgeving in oude glorie wordt hersteld en kunnen we naar het natuurontwikkelingsproject Drostendiep bij Oosterhesselen in het zuiden van Drenthe. De middag duurt van 13.00 - 16.15 uur. Er is beperkt plaats.

Er is een programma waarin een presentatie en de genoemde wandelexcursies zijn opgenomen. Voorafgaand vindt de ledenvergadering van Drenthe plaats. Daarin worden de ledenvertegenwoordigers voor de Ledenraad van Natuurmonumenten verkozen. Herkiesbaar zijn Wim Klein Nulent uit Emmen en Harro Kraal uit Ruinen. Verkiesbaar is Marcel Doornbos uit Assen. Je kunt ook tegenkandidaten voordragen. Het evenement is dit jaar gratis voor Drentse leden en gezinsleden.

Aanmelding en reacties uiterlijk 14 september: [email protected]

Vermeld daarbij ook met hoeveel volwassenen/junioren je komt, aan welke wandelexcursie je wilt deelnemen: naar het landgoed De Klencke (2km) of naar het beekdal van het Drostendiep (3km). Je ontvangt dan nadere gegevens, zoals routebeschrijving, het programma van de middag en de stukken voor de jaarvergadering.

 

Landgoed De Klencke