Ga direct naar inhoud

Mobiel Uitkijkplatform "BuitenBeeld"

BuitenBeeld biedt je vanaf 3 meter hoogte een geheel andere kijk op de natuur in de Maasvallei, het Kempen-Broek of het Dommeldal. Bewonder het stromende water van de Grensmaas en de ruige riviernatuur. Geniet van overvliegende vogels. Spot een grote grazer in de verte. Of sta eens stil bij de wolkenhemel vol met figuren.

Beleef de natuur eens anders

BuitenBeeld is verplaatsbaar en wordt regelmatig ergens anders in de natuur geparkeerd. 

Waar staat BuitenBeeld nu?

Momenteel, november - januari, staat BuitenBeeld naast het fietspad bij de Laurabossen, met uitzicht op de Kettingdijk waar dit najaar nieuwe bosaanplant gaat plaatsvinden.

Duizenden soorten insecten, vlinders, vogels kunnen niet zonder bomen, ze wonen er op of in. Bomen zorgen voor meer biodiversiteit, voor een gezonde bodem en schone lucht. Ze dragen ook bij aan een beter klimaat én aan een groene leefomgeving. Daarom zetten wij ons - samen met partners - in voor groei van het aantal bomen en bosgebieden.

In totaal gaat er in het Kempen~Broek in Weert, in de periode 2020 - 2024, 20 hectare nieuwe gemengd natuurbos worden aangelegd. Hierbij wordt gekeken naar het planten van verschillende inheemse bomen en struiken, afwisselend met open zones.

Buitenbeeld met uitzicht over de Kettingdijk

Buitenbeeld met uitzicht over de Kettingdijk

BuitenBeeld in jouw buurt?

Heb jij een idee voor een andere locatie voor BuitenBeeld in de Maasvallei, het Kempen~Broek of het Dommeldal? Stuur dan ook een bericht [email protected]

BuitenBeeld biedt een geheel ander buitenbeeld

BuitenBeeld gunt de bezoeker een geheel ander beeld op buiten...

BuitenBeeld is zeer verplaatsbaar

BuitenBeeld is zeer verplaatsbaar

Alsof het de oud-papier container is: In 5 minuten afgeladen; in 10 minuten gebruiksklaar voor de bezoeker. Daarom steeds gemakkelijk inzetbaar op allerlei locaties in het gehele werkgebied.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid