Vakantiepark De Vlinderhoeve bij Lochem

Vlak bij landgoed Dorth en op nog geen 15 kilometer van de sfeervolle hanzesteden Zuthpen en Deventer ligt vakantiepark De Vlinderhoeve van Landal. Midden in een bosrijke omgeving op de grens van Overijssel en Gelderland, dus er is genoeg te beleven! Boek nu met ledenvoordeel: tot € 50 extra korting!

Landal De Vlinderhoeve

Nieuwe bungalows in De Achterhoek

De nieuwe bungalows zijn voor 4 tot 6 personen, comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Elke bungalow heeft moderne apparatuur. Binnenkort zal er op het park ook een overdekt zwembad zijn. Het vakantiepark ligt op de grens van Overijssel en Gelderland in een typisch coulisselandschap. 

Eropuit in de omgeving

Op 5 minuten fietsen van het vakantiepark ligt landgoed Dorth. Het is een waterrijk parkbos met hoge lanen. Wandel de route over het landgoed en je gaat terug in de tijd. Rond 1600 stond er nog een kasteel waar het Hof nu staat. De tuin om het hof heen komt nog uit die tijd! 

Boek nu met € 50 korting bij Landal GreenParks

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. Leden van Natuurmonumenten krijgen tot € 50,- extra korting op een verblijf bij alle Landal GreenParks. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. 

Boek nu je verblijf bij Landal met € 50 ledenkorting

Nog geen lid? Meld je nu aan als lid van Natuurmonumenten en geniet ook van de korting! 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo