Ga direct naar inhoud
Kamermuziekfestival

NMF Kamermuziekfestival: Brewed speelt op Fort Uitermeer

NMF Kamermuziekfestival: Brewed speelt op Fort Uitermeer

Waar

Fort Uitermeer

Vertrekpunt

Kosten

Volwassen
  • Normaal€ 25,00
  • Ledenprijs€ 17,50
Activiteit

NMF Kamermuziekfestival: Brewed speelt op Fort Uitermeer

In een stoer torenfort klinkt een stoere band: crossover-groep Brewed bestaat uit viool, cello, contrabas en gitaar. Benjamin de Boer is tevens leadzanger. Ze brouwen hun eigen muziekgenres. Het zijn eigen pop/jazz-composities en vernieuwende arrangementen van klassieke muziek. Alle bandleden schrijven muziek, wat door hun verschillende muzikale achtergronden een breed scala brouwsels oplevert. Brewed neemt u mee op een muzikale reis waarbij je als publiek alle ideeën over hoe het hoort mag loslaten. Geef je even over aan nieuwe creatieve ingrediënten uit verschillende genres en culturen.

Benjamin de Boer heeft op dit moment een contrabasstrijkstok, gebouwd door Louis Morizot (Mirecourt), uit de NMF-collectie.

Programma

Brewed

  • Benjamin de Boer, zang en contrabas
  • Valentine Blangé, viool
  • Cem Karayalcin, gitaar
  • Job Jurre Huismans, cello

Inspirerend en afwisselend programma van eigen composities en arrangementen.

Stoer torenfort langs de Vecht

Prachtig torenfort op een strategische plek aan de Vecht. Een plek die Jac. P. Thijsse al in extase bracht toen hij er in 1915 langs peddelde. ‘We roeiden nu recht op Uitermeer aan, dat van hier te zien als een groot wit kasteel dat uit de rivier verrijst. De oeverzwaluwtjes die in de wallen nestelen, vlogen bij tientallen rondom onze sloep’, aldus de natuurbeschermer in het Verkade-album over de Vecht. Voor het concert kunt u genieten van een rondleiding. We wandelen langs het torenfort uit 1845, de kanonremise uit 1876 en de sluis uit 1674. Een stap terug in de tijd!

Praktische informatie

  • Voor het concert vertelt een van de fortengidsen je graag meer over het fort. De lezing start om 18:30, het concert begint om 20:00 uur.
  • Het plofhuis is toegankelijk voor mindervaliden.
  • Na het concert is er in het plofhuis de mogelijkheid om een borrel te drinken

NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten

Op 6, 7 & 8 oktober 2023 organiseren Natuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds de vierde editie van het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten. Tijdens dit weekend kun je op 17 cultuurhistorische locaties van Natuurmonumenten komen genieten van kamermuziek, uitgevoerd door bekende musici en bevlogen talenten met instrumenten van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Bekijk hier alle locaties en data.

Kortingscode invoeren

Leden van Natuurmonumenten en donateurs van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds krijgen korting op de concerten. NMF-donateurs kiezen tijdens de bestelprocedure voor 'Boek direct' en vul bij stap 3 je promocode in. Deze promocode geeft recht op 30% korting op de prijs van 1 ticket. (exclusief horeca-arrangement) 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid