Ga direct naar inhoud

Vakantiewoning Landhuis Leuvenhof bij Elspeet

Ver van de drukte van de stad ligt dit landhuis uit de jaren ‘20. Vakantiewoning Landhuis Leuvenhof ligt midden in het bos op de Veluwe, vlak bij Elspeet. Stap uit het landhuis zo het bos in. Volg de beek en met een beetje geluk zie je een vos, das of everzwijn. Boek nu je verblijf in Landhuis Leuvenhof.

Vakantiewoning Leuvenhof op de Veluwe

Vakantie in een landhuis midden in het bos

Midden in het Leuvenumse Bos op de Veluwe ligt dit landhuis. Om er te komen rijd je eerst een stuk door het bos over een zandpaadje. Hier ben je echt afgezonderd in de natuur. Misschien kom je onderweg wel everzwijnen, herten of ijsvogels tegen! Het huis stamt uit 1921 en is recentelijk gerenoveerd. 

  • er zijn 3 slaapkamers met tweepersoonsbedden
  • er zijn 3 badkamers
  • er is een kinderbed 
  • er is absolute rust: geen wifi

Omringd door Leuvenumse Bossen

Vanuit je vakantiewoning kun je urenlang ronddwalen in de omringende Leuvenumse Bossen. Op de fiets, te paard of lopend. In het natuurgebied zijn stuifzandgebieden, heidevlaktes en een lange beek die door het bos stroomt. In alle vroegte kun je, vossen en reeën zien, misschien lopen ze wel door je achtertuin! 

Eropuit in de Veluwe

Ga mee met de boswachter op Wildsafari in de bossen en leer alles over de wilde dieren. Of maak een maanwandeling over de zandvlaktes met een gids. Kijk hier welke activiteiten er zijn in de Leuvenumse Bossen. Of ga een stukje verder en maak de fietsroute over de verrassende Veluwe, die vlak langs het landhuis komt.

Vakantiewoningen van Buitenleven Vakanties

Ontsnap aan de drukte van de bewoonde wereld en kom tot rust op de Veluwe in het Leuvenumse Bos.Hier en in andere gebieden van Natuurmonumenten kun je vakantiewoningen huren van Buitenleven Vakanties. Buitenleven Vakanties is een samenwerking van verschillende natuurbeheerders, waaronder Natuurmonumenten. Deze vakantiewoningen zijn altijd rustig gelegen. Kies bijvoorbeeld voor een monumentale boerderij, een eco lodge, een landhuis of zelfs een kasteel.

Boek nu je verblijf in Landhuis Leuvenhof bij Buitenleven Vakanties.

Eetkamer vakantiewoning Leuvenhof op Veluwe
Woonkamer vakantiewoning Leuvenhof op de Veluwe

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Vakantiewoning Landhuis Leuvenhof