Ga direct naar inhoud

Mobiel Uitkijkplatform "BuitenBeeld"

"BuitenBeeld" biedt je vanaf 3 meter hoogte een geheel andere kijk op de natuur in de Maasvallei, het Kempen-Broek of het Dommeldal. Bewonder het stromende water van de Grensmaas en de ruige riviernatuur. Geniet van overvliegende vogels. Spot een grote grazer in de verte. Of sta eens stil bij de wolkenhemel vol met figuren.

Beleef de natuur eens anders

"BuitenBeeld" is verplaatsbaar en wordt regelmatig ergens anders in de natuur geparkeerd. 

Waar staat BuitenBeeld nu?

Momenteel staat "BuitenBeeld" in Koningssteen, één van de oudste natuurontwikkelingsgebieden langs de Grensmaas, pal op de grens van Nederland (Thorn) en België (Kessenich). Hier banjer je door een mozaïeklandschap met kruidenrijke graslanden, struwelen en ooibossen. Onderweg hoor je volop vogelgeluiden en zie je talloze beversporen. Geniet over grenzen heen!

Buitenbeeld Koningssteen

BuitenBeeld bij Koningssteen in Thorn.

BuitenBeeld in jouw buurt?

Heb jij een idee voor een andere "BuitenBeeld"-lokatie in de Maasvallei, het Kempen~Broek of het Dommeldal? Stuur dan ook een bericht [email protected]

BuitenBeeld biedt een geheel ander buitenbeeld

BuitenBeeld gunt de bezoeker een geheel ander beeld op buiten...

BuitenBeeld is zeer verplaatsbaar

BuitenBeeld is zeer verplaatsbaar

Alsof het de oud-papier container is: In 5 minuten afgeladen; in 10 minuten gebruiksklaar voor de bezoeker. Daarom steeds gemakkelijk inzetbaar op allerlei locaties in het gehele werkgebied.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid