Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Buitendouche zorgt voor vertier

25 juli 2018 | Gina Fieten

Met deze hoge temperaturen is het heerlijk om verkoeling te zoeken bij het water. De speelnatuur van OERRR bij bezoekerscentrum Dwingelderveld had al een waterpomp waar kinderen zelf water konden oppompen, maar vandaag is daar een buitendouche bij gekomen.

Vrijwilligers vermaken zich met zelfgemaakte buitendouche in speelnatuur Dwingelderveld

Vrijwilligers hebben de afgelopen dagen een bijzondere creatie gemaakt in de speelnatuur. De buitendouche, gemaakt van houten palen, een touw en een gieter, staat als een uitdagend bouwwerk tussen de kleurrijke planten en stapstenen. Door zelf water in de gieter te pompen, op te hangen aan de palen en aan het touw te trekken krijg je een verfrissende douche. De buitendouche is dagelijks te gebruiken bij bezoekerscentrum Dwingelderveld. Leuk voor kinderen én volwassenen. 

G. Fieten
Gina Fieten
logo