Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Ledendag 22 september; exclusief voor Drentse leden

18 augustus 2018 | Gina Fieten

Wie op zaterdag 22 september naar het bezoekerscentrum komt, krijgt een speciaal ontvangst. Tussen 13.00 en 16.00 uur wordt hier de exclusieve ledendag van Natuurmonumenten gehouden, speciaal voor de Drentse leden. De Ledencommissie Drenthe en vrijwilligers en medewerkers van het bezoekerscentrum zullen voor u klaarstaan.

Vlindertuin bij bezoekerscentrum Dwingelderveld

Het middagprogramma kent veel bijzondere activiteiten en ontmoetingen. Er wordt onder andere een demonstratie schapendrijven geven. Ook zijn er wandelingen met een boswachters, is er een natuurcafé, boswachtersspreekuur en je kan zelf je handen uit de mouwen steken in de natuur. Nieuwsgierig? Dan ben je van harte welkom.

Ook aan de kinderen is gedacht
G. Fieten
Gina Fieten
logo